Bogdan Mocanu a recâștigat iubirea Andrei Voloș! După ce a inselat-o si s-au despartit cu scandal, cei doi au ales sa isi mai dea o sansa. Nu a fost insa simplu pentru tanar ca sa o recucereasca. Andra a parasit Romania si a mers in Italia, la mama ei. Pentru ca suferea din cauza tradarii, fata a simtit nevoia de sprijinul matern. In ziua in care a plecat, a tot sperat ca fostul ei iubit sa vina la aeroport si sa o opreasca.

Acest lucru nu s-a intamplat insa. Bogdan Mocanu si-a dat seama prea tarziu de greseala pe care a facut-o. Macinat de dorul pentru iubita lui, barbatul a luat o hotarare socanta. A renuntat la anturajul din tara si a hotarat sa ia primul avion spre iubirea vietii lui. Asa ca, pus pe treaba, tanarul si-a anuntat si fanii de pe instagram ca se duce sa isi recucereasca iubita. Putini credeau ca o sa si reuseasca ce si-a propus.

Andra Volos a a fost cucerita de gestul romantic facut de fostul ei iubit. Asadar, tanara l-a primit cu bratele deschise si extrem de fericita ca barbatul a realizat ce greseala imensa a facut in trecut. Bogdan Mocanu si Andra au publicat numeroase imagini in spatiul virtual si toti fanii lor i-au felicitat. Mai mult, tanara a adaugat si un mesaj care i-a pus pe multi pe ganduri. Urmeaza si nunta?

”Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu…”, este mesajul postat de Andra, in descrierea pozelor cu Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu face si urmatorul pas?

Fanii au fost in extaz la aflarea vestii. Multi deja isi pierdusera orice speranta ca Bogdan Mocanu si Andra se vor impaca. Mai ales ca femeia se afla in Italia, iar tanarul nu dadea niciun semn ca i-ar simti lipsa. Admiratorii le-au lasat numeroase comentarii si urari de bine. Unii dintre ei i-au sugerat lui Mocanu ca ar trebui sa se si casatoreasca cu Andra.

”Bravo, Bogdane! Nu o mai lăsa să scape și cere-o de nevastă”, spune unul dintre fani.

 

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au împăcat! Primele imagini: