Mama Andrei Volos ii este alaturi fiicei sale, dupa despartirea acesteia de Bogdan Mocanu. Tanara a plecat in vacanta in Italia, acolo unde locuieste mama ei. Frumoasa Andra a asteptat mult timp deschiderea granitelor pentru a fi alaturi de cea care i-a dat viata. Fosta lui Bogdan a simtit din plin lipsa fizica a mamei, in timp ce suferea din cauza fostului ei iubit.

Reclamă

Tanara a facut un vlog in care a stat de vorba cu cea care a nascut-o despre despartirea de iubitul ei. Mama Andrei Volos și-a spus parerea sincera despre Bogdan Mocanu. Femeia a avut multe sa ii reproseze fostului concurent de la Puterea Dragostei. Fosta lui soacra nu il poate ierta pe prietenul lui Jador pentru raul pe care i l-a facut fiicei ei. Mama Andrei il acuza pe Mocanu ca a vrut sa o tina pe tanara in casa, in timp ce el o insela cu alte femei.

Mama Andrei Volos îl mai acuza pe Bogdan Mocanu ca nu stie sa respecte o femeie. Fosta lui „soacra” a declarat pe vlogul Andrei ca Bogdan o imbraca pe aceasta ca pe o calugarita si nu o lasa sa iasa din casa. Asta in timp ce el lua cluburile la rand, alaturi de bunul sau prieten Jador și o insela pe Andra.

Reclamă

Declaratii uluitoare la adresa lui Bogdan Mocanu

„Andrada, îmi pare foarte rău! Tu ai fost un copil ținut… numai eu știu ce am făcut pentru voi să vă ofer dragostea si respectul. Bogdan nu știe să te prețuiască pentru că i-am spus: „Sunt trei lucruri pe care dacă i le dai, obții totul: sinceritate, respect, iubire, patru adică: cuvântul e cuvânt. El nu a știut să-ți ofere asta. El te-a îmbrăcat ca călugărițele, dar de ieșit ieșea. El mergea cu Jador cu femei…”, a spus mama Andrei Volos.

„Eu i-am dat un sfat părintesc ca mamă și i-am zis: măi copile, nu are rost să o îmbraci până aici și s-o ții închisă. Că o să scape. Ori sunt drepturi egale, ori nimic. Odată ce muncesc și eu muncești și tu, se face jumi juma, băiatule”, a mai spus mama Andrei Volos.