Bogdan Mocanu a turbat de nervi dupa ultimul instastory al Andrei Voloș. Tânăra isi vede de viata ei dupa despartire și pare hotarata sa isi gasesca un nou iubit. Asta daca nu l-a gasit inca. Aflata in vacanta, in Italia, la mama ei, Andra a iesit in oras, la masa. Pana aici totul normal. Ce a urmat insa i-a pus pe multi pe jar.

Reclamă

Cu cine a iesit bruneta la o cina romantica? Bogdan Mocanu si ceilalti care o urmaresc pe Andra au putut vedea ca aceasta are parte de o cina romantica. Pentru a ii spulbera sperantele fostului iubit, tanara a spus pe instastory ca a iesit cu iubitul ei in oras. Se pare ca tanara e hotarata sa il uite pe Bogdan, iar escapada o ajuta din plin. Odata ajunsa pe meleagurile Italiei, Andra pare o cu totul alta persoana. Si este si de inteles sa fie asa, mai ales ca barbatul a ranit-o profund.

Acum, in timp ce Bogdan Mocanu sufera din cauza despartirii, Andra ii plateste totul cu fericire. Bărbatul a dezamagit-o mai ales ca nu a venit sa isi ia ramas bun de la ea, iar acum tanara i-o intoarce cu aceeasi masura. Frumoasa bruneta a iesit la o terasa luxoasa si nu a ratat ocazia de a se lauda cu asta celor care o urmaresc. Andra a publicat un instastory unde a filmat totul si a spus ca a iesit la o cina romantica alaturi de noul ei iubit.

Reclamă

Cu cine l-a inlocuit Andra Volos pe Bogdan Mocanu

Este de la sine inteles ca Bogdan Mocanu a amutit cand a privit videoclipul postat de tanara. Asta in prima faza, pentru ca apoi s-a linistit rapid. De fapt, Andra iesise in oras cu o foarte buna prietena de a ei. Bruneta a si filmat-o ulterior pe tanara, pentru a demonstra ca nu este niciun barbat langa ea. Asta nu inseamna insa ca Andra nu este hotarata sa il dea uitarii pe cel care i-a frant inima.