Andra Voloș a plecat din tara. Fosta iubita a lui Bogdan Mocanu a asteptat cu nerabdare reluarea zborurilor. Cand a vazut ca este posibil sa paraseasca Romania, nu a mai stat pe ganduri. Si-a luat bilet de avion spre Italia si a decis sa plece acolo unde locuieste mama ei. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a facut un vlog in care a postat tot ce s-a intamplat pana la decolarea avionului.

În videoclipul respectiv, fanii au putut vedea cine este persoana care a condus-o la aeroport. Nu, nu a fost Bogdan Mocanu, ci buna ei prietena, Melissa. Femeia este cea care a fost alaturi de Andra Voloș în aceasta perioada grea. De cand a aflat ca a fost inselata si s-a despartit de Mocanu, Andra s-a refugiat in bratele prietenei ei. Pe drum spre aeroport, bruneta a dat de inteles, mai mult in gluma, ca este posibil ca fostul ei iubit sa o astepte cu un buchet de flori.

Bogdan Mocanu a uitat de Andra

Convinsă că fostul ei iubit a aflat deja ca urmeaza sa paraseasca tara, Andra Voloș a sperat ca acesta va veni sa isi ia ramas bun de la ea. Din pacate pentru bruneta, lucrurile nu au stat deloc asa. Bogdan nu a asteptat-o la aeroport, iar lacrimile si-au facut loc in ochii frumoasei Andra. Tanara s-a declarat dezamagita, confesandu-se fanilor ca daca ea ar fi fost in locul lui Bogdan, ar fi venit sa il conduca. Din fericire, bruneta se va intoarce in tara peste o luna, asa ca plecarea nu este definitiva.

„Cu siguranță vă întrebați dacă Bogdan și-a luat sau nu ‘La revedere’ de la mine. Nu, nu a făcut-o. Ba chiar mă așteptam ca după atâta timp, chiar dacă noi nu am vorbit în ultimele zile, a aflat, a știut de la părinți. La un moment dat mă așteptam să vină în aeroport. Mă uitam stânga dreapta, poate e aici și vine să mă salute sau să-mi spună ‘Zbor plăcut!, dar uite că nu a făcut-o. A rămas la alegerea lui. Dacă el nu a simțit să o facă, asta e. Eu știu că dacă aș fi fost în locul lui, cum m-am făct prezentp și de ziua lui prin micul gest la fel aș fi făcut și acum dacă aș fi știut că el ar fi plecat în Italia sau în altă parte. Dacă aș fi stat o perioadă de câteva luni mi-aș fi luat ‘la revedere’. Sunt foarte sinceră și asumată”, a spus Andra Voloș pe vlog.