Andra Volos i-a făcut lui Bogdan Mocanu un cadou de ziua lui. Se pare că ea nu a uitat de ziua de naștere a fostului ei iubit, Bogdan Mocanu. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi fac gesturi drăguțe unul pentru celălalt și petrec mult timp împreună. Adevărul este că au și o serie de proiecte îmmpreună, la care nu pot renunța chiar dacă s-au despărțit. Plus că se vede faptul că le place să lucreze împreună și se simt bine unul în prezența celuilalt.

Reclamă

Chiar dacă s-au despărșit și toată lumea știe asta, Andra Volos nu a uitat de aniversarea lui Bogdan. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut grijă să o trateze ca o prințesă de ziua ei; dar pe atunci încă erau împreună. Din acest motiv, Andra Volos i-a făcut un cadou lui Bogdan.

Reclamă

Nu putea lăsa certurile dintre ei să distrugă o zi atât de frumoasă – ziua lui de naștere. Nu a stat prea mult pe gânduri și a mers în căutarea cadoului perfect, pe care l-a și găsit. Vedeta a ales să îi cumpere lui Bogdan o pereche de ochelari de soare de firmă, pe care susține că Bogdan îi căuta de ceva vreme. Mai mult de atât, a filmat și un vlog despre asta.

Ce a povestit ea pe vlog?

„Pentru că mâine e ziua lui Bogdan, m-am gândit, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, m-am gândit să îi fac o mică surpriză. Pentru respectul pentru ce am trăit noi, pentru tot ce a fost între noi. M-am dus să îi iau un cadou și o să i-l trimit la ora 12. Vlogul o să îl postez după, pentru că dacă vede clipul, vede și cadoul.

Eu cred că merita să fiu și eu acolo prezentă și dacă vreți să știți ce i-am luat, ia să vedeți ce m-am gândit să îi iau. Eu sunt 100% sigură că o să îi placă mult, pentru că mai avea ceva similar și căuta de mult această colecție (n.r ochelari de soare). Culoarea asta poate să o folosească la orice ținută. Bogdan, dacă nu îți plac, poți să mi-i dai mie că îi port eu.

Dacă nu îți place mergi la magazin, spui numele meu, Andra Volos, dacă nu ai uitat cum mă cheamă, și o să îți schimbe cu ce vrei tu de acolo. La mulți ani, multă fericire, sănătate. Știu că și tu ți-ai bătut capul să îmi faci cadouri ca să fie perfectă ziua mea, așa că și eu ar fi trebuit să fiu prezentă și uite că mă fac prezentă prin surpriza asta micuță”, a spus Andra Volos pe vlog.