Bogdan Mocanu a spus adevărul despre despărțirea de Andra Volos, despre care toată lumea vorbește în ultima vreme. După ce Anca a postat pe YouTube tot ce simte ea în această perioadă și despre cum a afectat-o despărțirea de Bogdan Mocanu; fostul concurent de la Puterea Dragostei a decis să spună adevărul. Cel puțin…partea lui de adevăr, pe care fanii abia așteptau să o asculte.

Ce a declarat Bogdan Mocanu după despărțire?

Bogdan a decis să spună clar care a fost motivul rupturii dintre el și Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. După ce a terminat această relație, el a început să bea foarte mult; petrece în fiecare zi și chiar a fost surprins în compania unei alte femei. Este vorba despre Bia, pe care oamenii o cunosc tot de la Puterea Dragostei. Întâlnirea lui cu Bia a fost și unul dintre motivele pentru care Andra a răbufnit și a postat acel video pe YouTube.

După toate astea, Bogdan Mocanu a spus adevărul pentru toți fanii lui. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a intrat live pe Instagram și le-a vorbit fanilor despre ce s-a întâmplat. El a ținut să le explice exact ce s-a întâmplat, de fapt, în relația lui cu Andra Volos.

„Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit. Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri, pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză. Asta nu înseamnă că eram singur, dar eram cu mai puține obligații față de ea.

Dar nu m-am dus acolo cu scopul să o înșel. Scopul meu era să îl iau pe Jador de acolo, pentru că avea probleme cu mașina. Ne-am întins la vorbă și Bia mi-a dat sfaturi despre ce ar trebui să fac cu Andra. Totul s-a întâmplat din vina lui Jador. Nu trebuie să mă ascund, atâta timp cât eu știu bine cine sunt și femeia de lângă mine știe. Andro! Știu că o să vezi videoclipul ăsta. Tu știi cine sunt eu. Da? Ai înțeles greșit, Andra. Mi-e rușine. A intrat Andra pe vlog.”, a spus Bogdan Mocanu pe vlog.

Bogdan Mocanu a spus adevărul

„Numai eu știu ce e în sufletul meu și Andra mai bine ca oricine știe în ce fel mă simt acum. Vreau să îmi cer scuze pentru poziția în care am pus-o pe ea, cu toate că Andra este cel mai bine văzută din toată ecuația asta. O apreciez. Lumea nu vede așa și vreau să îmi cer scuze. 

Iubi, vii acasă? Scrieți-i și voi să vină acasă. Că nu am greșit cu nimic, frate. Hai iubi, vino acasă. Andra știe că nu am greșit. Am greșit, dar nu cu ce crede ea. 

Ăsta nu e ultimatum. Asta a fost ca să vă lămuresc pe voi. Credeți-mă că nu mai vreau să mă gândesc la asta. Noi ne împăcaserăm și în seara în care m-am îmbătat l-a sunat pe Jador să nu mă lase să beau și el a înjurat-o. Eu eram foarte supărat. Andra, tu știi în ce stare eram, sufletește vorbind. Mai bem toți câte un pahar ca să ne înecăm amarul. S-a supărat că m-ai lăsat să beau și am diabet. A zis Andra Pa, Pa atunci. Pa. Închid că a zis Andra pa, pentru asta închid”,