Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit definitiv și nu mai există nicio cale de întoarcere. Bogdan le-a transmis fanilor, care sperau că se vor împăca, un mesaj pe canalul de YouTube. După ce el a făcut acest lucru, Andra a decis să facă la fel și le-a spus admiratorilor și partea ei de poveste. Într-un live pe care l-a făcut recent, Andra Volos a făcut declarații de-a dreptul șocante.

Ce a spus despre despărțire Andra Volos?

Vestea că Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit a venit ca un trăsnet pentru fanii lor. Despărțirea foștilor concurenți de la Puterea Dragostei este foarte dureroasă atât pentru ei, cât și pentru ce-i care iubesc. Mesajul fostului iubit a făcut-o pe Andra să facă un live pe YouTube; unde a făcut declarații absolut șocante despre despărțirea de Bogdan și a spus că suferă enorm. Se pare că Andrei nu i-a fost deloc ușor, ba chiar a vrut să se sinucidă, pentru că suferea prea mult.

Cei doi s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei, iar o vreme au părut de nedespărțit. Recent, lucrurile s-au schimbat între cei doi, pentru că nici măcar pe rețelele sociale nu au mai pozat împreună. Iar acest lucru le-a atras repede atenția admiratorilor, care erau obișnuiți să vadă multe poze cu ei în mediul online. Dacă nu era clar că Bogdanu Mocanu s-a despărțit de Andra Voloș, recent acesta a fost filmat în ipostaze nu tocmai plăcute.

Ce a spus despre despărțire?

„Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să va puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blană și năravul ba. Dacă eu aș trece peste aceste momente, el nu s-ar mai schimbă. Un om dacă face o greșeală, o va repetă. În ultima vreme noi am avut mici certuri, nu ne mai înțelegeam. 

Între timp, am decis să stăm mai distanțați o perioada. Am venit la Melisă, să stau câteva zile și el a ales să fie cu prietenul lui. Noi în aceste patru zile cât am fost departe, am vorbit prin mesaje; am fost „împreună”. Pozele nu au fost șterse, ne vorbeam în fiecare zi. Mă sună plângând și îl sunăm plângând că îl iubesc. Voiam să găsim o rezolvare. Încercăm să ne împăcăm.  

Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație; sper că el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm. Am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul asta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu.”, a zis prima dată Andra.

Ce a mai spus Andra?

„A fost mincinos, a încercat să se victimizeze în față mea, să mă facă să uit. Ne-am împăcat. Ne-am cerut iertare. După care, am aflat că mers la pensiune să bea ceva cu una despre care știm toți cine e; să îl conzoleze. Nu pot să cred că el m-a vândut pentru o asemenea persoană. Eu nu vreau să o judec pe Bia. Nu știu dacă ea a pus la cale tot că să mă despartă de Bogdan. E vină lui, pentru că s-a aflat acolo. Eu cred că singurul care ar trebui să o judece pe ea e Dumnezeu. Sunt cu inima și sufletul negru.

Am renunțat la multe pentru el. La anturaj, la cluburi, la prieteni. Știu că te uiți la vlog. Pot să spun că ești un suflet bun. Tu m-ai învățat să cred în cârma și cârma o să le întoarcă pe toate. Niciodată nu am crezut că el  m-ar fi putut înșela, nici după toate zvonurile pe care le am auzit. Cu siguranță, Dumnezeu e sus și o să îmi dea putere să trec peste toate. Să știți că Jador nu e un prieten, un prieten nu te filmează, nu își bate joc de ține și nu îți scoate ochii cu orice ocazie când ești supărat. Sunt multe detalii. Dacă era un prieten adevărat, nu le chema pe fetele alea să se întâlnească.”, este explicația clară că Andra și Bogdan Mocanu s-au despărțit