Bogdan și Cristina au pus tot online-ul pe jar cu apropierile dintre ei.

Bogdan de la Ploiești nu mai are nevoie de nicio prezentare. Manelistul a cucerit o țară întreagă cu piesele lui, iar domnișoarele îl asaltează cu fel și fel de mesaje. În ultima perioadă, acesta s-a afișat în ipostaze foarte tandre alături de colega lui, Cristina Pucean. Iar asta a ridicat multe semne de întrebare.

Bogdan de la Ploiești este, fără doar și poate, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi. Artistul s-a lansat cu câțiva ani în urmă, iar de atunci, comunitatea lui de fani crește de la o zi la alta. Așa cum era de așteptat, Bogdan este idolatrizat de mii de femei care se pare că au o concurență serioasă.

Multe luni la rând, fanii lui manelistului au crezut că acesta este într-o relație cu Theo Rose. După ce s-a lămurit că între ei există doar o simplă prietenia, artistul a început să posteze videoclipuri incendiare alături de Cristina Pucean.

Bogdan de la Ploiești, mai sincer ca niciodată. Ce spune manelistul despre relația cu Cristina Pucean
Instagram

Bogdan de la Ploiești este singur

Artistul și dansatoarea s-au distrat de minune într-o mică escapdă, departe de țară. Atunci, fanii celor doi nu au mai avut niciun dubiu în ceea ce privește relația dintre ei. Deși toată lumea credea că formează un cuplu, se pare că adevărul este cu totul și cu totul altul.

Întorși în țară, ambii au negat cât de mult au putut relația lor. La început, evitau subiectul. Apoi, au înțeles că nu au scăpare și că toată lumea așteaptă o explicație din partea lor. După ce a numit-o prietena lui, manelistul a simțit că nu trebuie să se mai ascundă după deget.

Manelistul s-a jucat destul cu răbdarea fanilor. Într-un interviu acordat destul de recent, acesta a spus cu subiect și predicat că nu este nimic între el și Cristina Pucean. Afirmațiile lui Bogdan de la Ploiești au fost întărite și Cristina, care a spus același lucru.

 

@robertan9 #bdlp #pucean ♬ sunet original – Robert

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.