Bogdan de la Ploiești se regăsește pe lista celor mai îndrăgiți cântăreți de manele din România.

Artistul face senzație ori de câte ori merge la evenimente mari și nu numai. Vedeta este primită cu brațele deschise de către fanii săi, iar aceștia știu cum să impresioneze de fiecare dată. Ei bine, recent, Bogdan a avut parte de un moment remarcabil. Iată ce i s-a întâmplat pe parcursul unui concert. 

Bucurie cu ochii plini de lacrimi

Celebrul artist și-a obișnuit fanii cu o atmosferă nemaipomenită. Bogdan de la Ploiești încearcă de fiecare dată să îi facă pe cei care îl îndrăgesc să se bucure de muzica sa. Astfel, vedeta nu dă greș niciodată. De această dată, el s-a confruntat cu o situație complet neașteptată.

În timpul unui spectacol, manelistul s-a apropiat de un fan căruia îi curgeau lacrimi șiroaie. Acesta i-a luat telefonul băiatului, a filmat, și când a vrut să i-l înapoieze, s-a gândit că ar fi mai bine să îl ia pe adolescent cu el pe scenă.

Cântărețul a fost complet emoționat de reacția copilului și chiar a rămas surprins de ceea ce s-a întâmplat. Totodată, Bogdan i-a transmis fanului că îl iubește din toată inima și că pentru el înseamnă foarte mult aceste lacrimi. Ulterior, artistul i-a oferit o îmbrățișare sinceră băiatului.

@bogdandelaploiesti.haz #viral #foryou ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Nu este prima dată când vedeta are parte de o astfel de primire

Bogdan de la Ploiești a cântat pe scenele de pe litoralul românesc, iar de la fanii săi a primit câte un trandafir pentru fiecare piesă pe care a cântat-o. Cei care au venit cu trandafiri de culori diferite au fost chiar copii care s-au aflat la concertul lui. Fiecare pe rând a urcat pe scenă și i-a dăruit acestuia un trandafir.