Pe final de an, Bogdan de la Ploiești se pregătește de tranzacții importante.

În ultima perioadă, Bogdan de la Ploiești este pus pe schimbări majore. Având în vedere că a avut un an bun, din toate punctele, manelistul a investit o mare parte din bani într-o nouă mașină. Și pentru că are spiritul antreprenorial, artistul își vinde mașina actuală.

Bogdan de la Ploiești este un împătimit al motoarelor și al cailor putere. Artistul a avut mult timp în posesie un bolid cu care a atras toate privirile în trafic. Acum, acesta a simțit că este momentul potrivit pentru o schimbare. Și cum banii nu sunt o problemă, artistul a pus deja ochii pe o nouă mașină.

Bogdan nu vrea să facă o colecție de mașini acasă, așa că se desparte de vechea mașină. Bolidul a fost întreținut cu mare atenție de către artist, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Acesta a pus deja mașina la vânzare, iar cei care doresc să intre în posesia ei trebuie doar să dispună de bugetul necesar.

Bogdan de la Ploiești își vinde mașina. Cât trebuie să scoți din buzunar dacă îți dorești bolidul manelistului
social media

Bogdan de la Ploiești se desparte de „furia galbenă”

Mai exact, artistul vinde un BMW X6 3.0dXdrive din 2020. Mașina este deja listă spre vânzare, iar doritorii o pot admira sau testa chiar în parcul auto din Otopeni. Având în vedere că Bogdan de la Ploiești i-a făcut cea mai bună reclamă, este foarte posibil ca mașina să nu aștepte prea mult după noul proprietar.

Artistul nu a precizat încă prețul, ceea ce i-a făcut pe fani să speculeze. Secțiunea de comentarii s-a umplut instant de întrebări legate de valoarea acesteia, dar se pare că manelistul nu a răspuns nimănui. Anunțul a fost postat de o zi și, potrivit spuselor lui, încă nu s-a vândut.

Bogdan este secretos până la capăt și, deși a anunțat că își va lua altă mașină, nu a intrat în detalii. Cel mai probabil, va fi o surpriză pentru fani.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.