Bianca și Livian au reprezentat cea mai frumoasa poveste de dragoste a sezonului 2 al Puterea Dragostei. Fanii emisiunii au fost impresionati de relatia dintre ei si multi spera chiar si acum, la luni bune de la despartire, ca cei doi vor reveni la sentimente mai bune. A trecut un an de cand cei doi s-au cunoscut si s-au indragostit nebuneste. Cu aceasta ocazie, frumoasa bruneta i-a facut iubitului ei o declaratie superba. Reacția lui nu a fost, insa, pe masura.

Reclamă

Bianca si-a pus sufletul pe tava in fata publicului. Aceasta a avut de transmis un mesaj referitor la Livian si a facut-o chiar pe Instagram. Bruneta nu a putut trece peste sentimentele pe care le are pentru fiul lui Nelson si acest lucru se vede in fiecare cuvintel scris de ea in postare. Tânăra castigatoare a sezonului 1 a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu mesajul ei, dar nu si pe Livian, care i-a lasat un mesaj pentru care a fost criticat dur.

Livian, replică dureroasa pentru Bianca

„Un an de zile de cand esti in inima mea. m-ai dus prin toate starile. M-ai facut sa tresar de fiecare data cand te-ai apropiat de mine. M-ai facut sa rad din prima zi cand te-am cunoscut. Esti o parte din inima mea de un an de zile. Pe zi ce trece mi-ai aratat ce inseamna cu adevarat iubirea, respectul si dorinta. Nu exista nimeni care sa te poata inlocui vreodata. Te iubesc!”, a scris Bianca pe contul ei de instagram.

Reclamă

Superbul mesaj a fost apreciat de zeci de mii de oameni. Livian insa a avut un raspuns care i-a pus pe multi pe ganduri. In loc sa ii raspunda la declaratie, acesta s-a rezumat la a scrie: „Ai zis ca sunt doar un pion!„. Răspunsul fostei lui iubite a venit imediat. Bianca i-a transmis ca este „pionul principal”. Este posibil ca aceasta sa fie doar o gluma stiuta de cei doi, si nu un mesaj rautacios. Ce e clar, din ultimele postari, e faptul ca cei doi par sa se fi impacat.

Livian si Bianca posteaza din ce in ce mai des videoclipuri si imagini in care apar impreuna. Acest lucru nu s-a mai intamplat din vremea in care formau o relatie. Internautii au doua teorii legate de aceasta apropiere. Prima este ca Livian si Bianca vor face o surpriza frumoasa si se vor impaca inainte de finalul emisiunii. A doua teorie a internautilor spune ca tanarul s-ar apropia de bruneta doar pentru a castiga voturile fanilor ei in Marea Finala.