Viața ispitei Bianca Pop a căpătat în ultimă săptămână o întorsătură neașteptată. Deși a încercat mereu să pară femeie serioasă și la casa ei, lucrurile au degenerat în scandaluri cu droguri și chiar abuzuri fizice. Acum, vedeta și-a căutat apărarea în brațele unui cunoscut interlop român.

Bianca Pop a șocat pe toată lumea în decursul săptămânii trecute. Fosta Ispită de la emisiunea „Insula Iubirii” a ajuns pe mâna medicilor după ce niște prieteni de ai săi au făcut-o să consume fără voia sa subtanțe interzise.

În declarația inițială a brunetei, aceasta acuza că a fost drogată și violată, însă între timp afirmațiile ei s-au schimbat. Nu este clar dacă a fost o neînțelegere, însă Bianca Pop nu a renunțat să își caute dreptatea.

Vedeta a povestit cum starea ei de sănătate a avut mult de suferit după ce a fost drogată. Cum nu mai intrase niciodată în contact cu astfel de substanțe, corpul său a reacționat în consecință. I-a fost rău timp de două zile, timp în care a avut niște stări depresive foarte puternice.

”Două zile și două nopți n-am mai știut de mine. Nu am fost violată, nu am fost bătută, am fost drogată. M-au pus să fac aceste chestii. Am ajuns să nu mai știu de mine. Tremuram de frică. Mi-a fost foarte rău, voiam să mă sinucid”, a declarat Bianca Pop.

Bianca Pop a fost văzută la brațul unui cunoscut interlop din București

Bianca Pop nu se mai joacă! A fost văzută la brațul unui interlop celebru

Acum, Bianca se simte mai bine, însă nu a renunțat. Vrea să-i vadă pedepsiți pe cei ce i-au greșit și nu se lasă până nu se întâmplă acest lucru. Mai noi, ispita a fost văzută alături de un important interlop român.

Bianca știe mai bine decât oricine că o femeie frumoasă are nevoie de protecția unui bărbat puternic. Cel care are acum grijă de ea este Bebino, cunoscut de asemenea sub numele de King Kong din Berceni. Bruneta a postat recent câteva imagini alături de el, semn clar că relația dintre ei este una destul de apropiată.