Bianca Drăgușanu vrea să semene cu Radionova? Cum a apărut

Bianca Drăgușanu a pus capăt relației cu fostul ei soț însă atitutdinea ei trezește speculațîi. Aseară diva a apărut la o terasă exclusivistă din București cu o altă culoare a parutlui. Cei care au văzut-o au făcut imediat asocierea cu Daria Radionova, cea care a ”complotat” la infidelitatea lui Bodi. bianca nu s-a lăsat impresionată de nimic și s-a distrat în voie toată seară.

 

Bianca – gesturi inexplicabile

Bianca Drăgușanu este în mod oficial o femeie singură. Despărțirea bruscă de fostul ei soț a fost una bruscă, motiv pentru care gurile rele încă speculează. Cu doar câteva zile în urmă diva a primit de la fostul ei un buchet uriaș de trandafri albi. Alături de acesta Bianca a aprimit și un bilet pe care scris dată ”01.06”. Fără să stea pe gânduri, vedetă a dat oc biletului și a împărtășit acest lucru și cu internauțîi, imaginile fiind urcate pe contul ei de socializare. Prin gestul bizar pare că această a vrut să ii dea o lecție lui Alex. După câteva zile de liniște, aseară Bianca i-a uimit pe cei din jur din nou. Diva a apărut cu o culoare nouă a părului, fapt care i-a împins pe cei din online să creadă că această seamănă cu rusoaica lui Bodi. Alți internauți s-au grăbit să își arate compasiunea față de despărțirea celor doi.

”Oricine ar zice ceva despre ea, are ceva aparte și în relația cu Bodi chiar nu a greșit, ăla a  sărit din parașuta în parașuta.” a fost replică uluitoare pe care o fană a putut să o scrie pe contul Biancăi.

Bodi nu a stat deoparte

Bianca a primit câteva comentarii pe contului ei de instagram și de la fostul ei soț. Vizibil afectat de acuzele care i se aduc, Bodi a reacționat.

”La câte cursuri d edresaj ai fost? nu știam că ești vreun critic. mă retrag din cercul tău inteligent.” a scris fostul soț al biancăi în replică.

DNA/ Viorica Dăncilă

PSD în vizorul DNA! Ce spune Viorica Dăncilă: ,,Am lăsat lucrurile…

Iancu Sterp a dormit trei zile la Emy Alupei. Sunt împreună?