Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună. Se zvonește că blondina ar fi însărcinată.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formeză cel mai controversat cuplu al momentului. Frumoasa blondină și soțul ei se împacă și se despart atât de des încât nici măcar fanii ei nu mai reușesc să țină pasul.

După e au anunțut divorțul, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au mai despărțit de două ori. Când toată lumea credea că relația lor nu mai are nicio șansă, ei s-au afișat împreună la un eveniment monden, radiind de fericire. Întrebat ce își dorește de sărbători de la soția lui, Alex Bodi a preferat să îi răspundă reporterului la ureche, relateză Click.

„Ce-a zis că vrea?! Doi băieți?”, a intervenit Bianca Drăgușanu, făcându-i pe cei din jur să se întrebe dacă nu cumva este deja însărcinatăși acesta ar fi motivul pentru care s-a împăcat cu bărbatul cu care a avut scandaluri violente în public.

Cum a încercat Alex Bodi să o cucerească din nou pe Bianca Drăgușanu
Alex Bodi a postat recent o fotografie cu el si cu Bianca, iar descrierea pozei suna mai mult ca o declaratie de dragoste si loialitate.

Certurile dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi au fost publice, iar cei doi au anuntat de comun acord ca vor divorta pe 3 decembrie. Recent, Bodi a postat o fotografie impreuna cu Bianca, care ridica semne de intrebare cu privire la relatia dintre cei doi.

Poza postata de afacerist pe contul sau de Instagram este de la un eveniment care a avut loc recent. In descrierea fotografiei, Bodi a scris „the one”, adica „unica”.