Vedeta a susținut că acum regretă decizia pe care a luat-o la acea vreme

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine ale showbiz-ului românesc. Vedeta a recunoscut de curând că, de-a lungul timpului, a acceptat să participe la diverse emisiuni care i-au compromis imaginea de divă. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că în toată această perioadă a fost conștientă că nu era pregătită și că nu se potrivea formatului de reality-show. Însă, a recurs la acest lucru datorită sumelor colosale ce i se ofereau. 

(CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu, o adevărată poliglotă! Câte limbi vorbește blondina. VIDEO)

Blondina a participat la emisiuni la care nu a făcut față

Bianca Drăgușanu și-a pus la bătaie imaginea pentru un reality-show la care a știut că nu se va descurca. A făcut totul în schimbul onorariului exorbitant, însă a realizat ulterior că a făcut o greșeală enormă. Vedeta și-a dat seama că poate obține această sumă și fără să își compromită sănătatea și fără să iasă din zona de confort.

În urmă cu trei ani, blondina a participat la emisiunea „Asia Express”, de la Antena 1. Ea a participat împreună cu sora sa, însă lucrurile nu au stat după cum și-a imaginat. La fel ca și ceilalți concurenți, a fost nevoită să supraviețuiască cu doar un euro pe zi. Mai mult, a trebuit să facă față condițiilor precare.

La acea vreme, se zvonea că Antena 1 ar fi scos bani frumoși din buzunare pentru a o convinge pe Bianca să participe la show. Acum, la trei ani de la participarea sa la emisiune, blondina a dezvăluit că a știut că nu va face față condițiilor grele de supraviețuire și a probelor dificile de executat. Totuși, suma uriașă a fost cea care a făcut-o să se gândească de două ori.

„Am acceptat să mă duc în tot felul de emisiuni în care am considerat că mă compromit. Știam că nu fac față. Dar, datorită sumelor exorbitante de bani care mi s-au oferit, am zis că pot.

Dar nu, eu nu pot să fac orice pentru bani. De exemplu, una dintre emisiunile la care am participat mi s-a părut că este un compromis total. Din punct de vedere al imaginii, al meu ca și om”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii „ZigZag”, moderată de George Tănase.

@video.clipuri1 #biancadragusanu #foryou #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii