Cu siguranță nu te-ai fi așteptat! Bianca Drăgușanu vorbește mai multe limbi străine.

Bianca Drăgușanu a intrat în atenția publicului, în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când forma un cuplu cu celebrul designer de modă, Cătălin Botezatu. Cu toate că relația celor doi a ajuns la final, Bianca nu a dispărut din peisajul monden și din atenția presei.

CITEȘTE ȘI – Bianca Drăgușanu, întrebare dureroasă venită din partea fiicei sale: „Nu am știut ce să-i răspund” VIDEO

Dacă unele guri rele sunt de părere că blondina nu ar avea un coeficient foarte mare de inteligență, ar fi surprinși să afle în câte limbi de circulație internațională s-ar putea descurca aceasta să comunice.

Se pare că Bianca Drăgușanu este o adevărată poliglotă. Diva știe nu mai puțin de trei limbi străine. Dacă ar depune puțin efort, aceasta spune că ar putea să o învețe și pe a patra. Fără probleme!

Bianca Drăgușanu, vorbitoare a trei limbi străine

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #biancadragusanu

♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Spaniola, italiana, engleza. Înțeleg și germană, dar nu vorbesc. Și ungurește înțeleg. Dacă stau trei zile în Franța știu (n.r: limba franceză).” a declarat Bianca Drăgușanu

Pe vremea când era mic copil, Bianca Drăgușanu visa să devină medic estetician. Dorința sa nu a putut deveni realitate din cauza faptului că părinții nu au putut să o susțină din punct de vedere financiar.

Dacă ar fi urmat studiile facultății de medicină, Bianca este de părere că ar fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni ai momentului. În același timp, diva spune că este pusă la curent cu toate noutățile din acest domeniu.

„Dacă aveam bani și niște părinți care să-mi rupă lingura de lemn pe fund, azi cred că eram cel mai bun medic estetician. Singurul meu regret este că nu am făcut facultatea de medicină. Eram bombă acum. Sunt foarte documentată în sensul asta și aș fi fost cel mai tare medic estetician de pe planetă, nu doar din Europa. Sunt fascinată de medicina estetică.” a declarat în trecut Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.ro

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.