Bianca Drăgușanu, replică dură după separare! Ce a putut să spună

Bianca Drăgușanu este hotărâtă! Replici acide la adresa lui Alex Bodi din nou
Bianca Drăgușanu este hotărâtă! Replici acide la adresa lui Alex Bodi din nou

Bianca Drăgușanu a acceptat pentru prima dată după despărțire invitația de a participa la o emisiune. Diva a fost prezența la Teo, acolo unde a făcut senzație de ziua prezentatoarei. Deși pare că a trecut peste nouă decepție din viață ei, blondiva nu s-a abținut să nu facă o remarcă despre bărbați. Bianca a dat o replică de zile mari pentru toți bărbații din viața ei.

 

Bianca Drăgușanu viață nouă după despărțire

Bianca pare să fi trecut peste despărțirea de fostul ei soț. În emisiunea de la Kanal D la care a participat diva a afișat o atitudine pozitivă, semna că lucrurile se așează în viață ei. Mai mult, în urmă cu doar câteva ore să apară public, blondina a dat foc unui bilet pe care l-a primit alături de un buchet imens de trandafiri. Pe anga acesta, ea postează pe conturile ei de socializare citate care arată că e mai motivată că oricând să își vadă de viață ei. Cu toate acestea, în emisunea de la Teo, Bianca nu s-a putut abține de la un comentariu cu direcție

”Bărbații sunt cei mai bârfitori. Pot să spun asta în urmă unei analize așa în jurul meu.” a spus vedetă.

Bianca vrea să iubească din nou și este sigură că Dumnezeu i-a dat șansă unui nou început, după despărțire. Cel puțîn acest fapt reiese din postările sale din mediul online.

”I want to Fall în love”, ”Când Dumnezeu își da un nou început, nu repetă greșelile vechi”. Acestea sunt unt doar două dintre gândurile pe care blondina le-a publicat recent pe pagină ei de socializare.

Bianca și Alex Bodi și-au spus adio pentru a treia oară în mod oficial. Cei doi au avut o relație de doi ani și o căsătorie de doar câteva luni. În luna februarie cei doi au ajuns la notar pentru a divorța și ase separă definitiv. Câteva săptămâni mai târziu aceștia s-au împăcat declarând public că nu pot trăi unul fără celălalt.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi despartire definitiva

Materia misterioasă a Universului. Unde se ascunde începutul existenței

compania

Compania care investește peste 33 de milioane de euro în România!