Bianca Drăgușanu este, într-adevăr, o apariție wow oriunde ar merge. De ceva vreme se află în centrul presei, căci relația cu fostul soț, Alex Bodi, pare a fi o telenovelă foarte încâlcită. Poate fi considerată una dintre cele mai hot prezențe feminine din lumea mondenă, iar ea demonstrează pe zi ce trece că își merită din plin acest titlu. Afacerile îi merg ca pe roate, însă nu același lucru se poate spune și despre planul personal al vedetei. Toți o cunoaștem după numele Bianca Drăgușanu, însă ce scrie, în realitate, în buletinul vedetei?

Reclamă

Puțini sunt cei care îi cunosc numele real al blondinei Bianca Drăgușanu. În buletinul vedetei apare numele Anca Bianca Drăgușanu Calintir. Tot un prenume cu rimă are și sora Biancăi. Aceasta se numește Oana Roxana Drăgușanu Calintir.

Reclamă

Bianca Drăgușanu, ca orice mamă devotată, este foarte apropiată de fetița ei, Sofia. Cea mică este rodul iubirii intre ea și fostul soț, Victor Slav. Chiar dacă are o vârstă destul de fragedă, micuța pare că o copiază din ce în ce mai mult pe mama ei. Pe rețelele de socialzare apar adesea împreună și se bucură foarte tare una de cealaltă. Mai ales pe TikTok, cele două fac diverse ”scamatorii” împreună. Fanii apreciază foarte mult atunci când Bianca Drăgușanu se filmeză cu cea mică și o felicită pe diva noastră.

Bianca Drăgușanu și operațiile estetice

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a apelat la mai mule operații estetice cu ajutorul cărora a reușit să își schimbe radical înfățișarea. Este și extrem de asumată și niciodată nu i-a fost rușine cu trecutul său sau cu imaginea avută acum câțiva ani. Mai mult, blondina vorbește mereu extrem de deschis despre intervențiile estetice și despre schimbările pe care le-a făcut la nivelul corpului sau al feței. Ultima operație estetică a fost una de mărire a posteriorului, iar Bianca a mărturisit, la momentul respectiv, că nu vrea să se oprească aici.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, dr. Doboș Călin, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine” a spus vedeta pe Instagramul său, conform cancan.