Bianca Drăgușanu este cu siguranță cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Mereu atentă la aspectul să fiu fizic, diva face tot posibilul să arate impecabil de fiecare dată. Pe lângă corpul său superb, ea a fost înzestrată și cu un păr minunat, pe care îl aranjează de cele mai multe ori într-un mod elegant și plăcut. Chiar dacă cei mai mulți o cunoaștem drept blondă, se pare că vedeta și-a făcut o schimbare de look neașteptată.

Se spune că atunci când trec printr-o despărțire, femeile simt nevoia să facă schimbări în viața lor. Este și cazul Biancăi Drăgușanu, care este din nou o femeie singură.

Diva a anunțat în decursul săptămânii trecute că relația sa cu Alex Bodi s-a încheiat o dată pentru totdeauna. După doi ani petrecuți împreună, cuplul a hotărât să își spună “adio”.

Bianca Drăgușanu nu mai este blondă!

Cele mai recente imagini cu Bianca le-au dat de gândit urmăritorilor săi de pe contul personal de Instagram. Diva apare într-o filmare cu o culoare diferită a părului, schimbare care a șocat pe toată lumea. Din câte se pare, vedeta a optat de data aceasta pentru șaten.

Bianca Drăgușanu este o femeie foarte frumosă, așadar nu avea cum să nu primească complimente. Chiar dacă nu știm cu siguranță dacă culoarea este reală sau a fost doar o perucă, fanii au bombardat-o cu multe cuvinte de laudă. Cei mai mulți au fost de părere că fosta prezentatoare de la Kanal D arată impecabil cu noul său păr.

„Ce bine te prinde culoarea asta la păr”, “Esti superbă blondă. Șatenul te face comună…”, “Ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în România”, “Superbă! Mă întreb: oare culoarea ochilor e naturală sau sunt lentile de contact albastre”, “Barbie de România” , i-au scris fanii în secțiunea de comentarii.