Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a ajuns din nou în punctul în care s-au despărțit. Încă din anul 2018 cei doi s-au tot împăcat și despărțit, însă acum lucrurile nu pare că se vor mai schimba.

Cea care a făcut anunțul a fost chiar Bianca Drăgușanu. Conform divei, ea și Alex aveau o problemă atunci când venea vorba de comunicare. Cum nu au reușit să își rezolve acest impediment în anii petrecuți împreună, au ales în final să meargă pe drumuri separate.

De când a făcut anunțul , Bianca se consideră o femeie singură și fericită. Este determinată să se rupă de tot ce o leagă de fosta relație, concentrându-se pe propria persoană. În final, ea a vrut doar cuvinte de lauda la adresa fostului soț. Și-a dorit ca toată lumea să știe că Alex este un bărbat minunat, în ciuda faptului că ei nu mai formează un cuplu.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă.”, a anunțat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi i-a răspuns Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a dat replica. Ce are de spus după despărțirea de Bianca Drăgușanu?

Bineînțeles, și Alex Bodi și-a avut dreptul la un răspuns. Omul de afaceri și-a dorit să încheie totul în aceeași termeni ca și fosta sa iubită. I-a adresat cuvinte foarte frumoase Biancăi, după care i-a transmis gândurile sale bune.

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea”, a declarat Alex Bodi.

Totuși, se pare că am aflat cine a decis să se despartă de cine. Din declarația fostului iubit al Biancăi putem clar să ne dăm seama că blonda a fost cea care a decis să încheie relația lor. Deși în ultimele luni ne-au dat impresia că se înțeleg nemaipomenit, se pare că realitatea era de fapt alta.