Bianca Drăgușanu știe cum să îi țină aproape pe fanii din online.

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu este din ce în ce mai activă pe social media. Vedeta nu duce deloc lipsă de idei, așa că videoclipurile ei adună sute de mii de vizualizări și aprecieri. Mai nou, ținta divei a fost Balenciaga, brandul care a scandalizat lumea cu cea mai recentă campanie publicitară.

Bianca Drăgușanu a fost mereu în pas cu moda, iar în garderoba ei s-au regăsit cele mai scumpe piese vestimentare. Diva este clienta fidelă a brandurilor de lux de peste hotare și, cu siguranță, în dulapul ei se află multe haine semnate de Balenciaga. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi ironică la adresa lor.

Înaintea scandalului cu minorii, Balenciaga a atras atenția tuturor din cauza defilărilor de la Paris Fashion Week. Brandul nu este deloc unul conformist, așa că aceluiași tipar se încriu și modele. Defilările lor sunt extraordinare, iar modul în care pășeșc pe podium au determinat o mulțime de oameni să fie ironici la adresa lor.

Bianca Drăgușanu, ironie la adresa celor de la Balenciaga. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta
Instagram

Bianca Drăgușanu nu a ratat trendul modelelor Balenciaga

În această categorie se înscrie și Bianca Drăgușanu. Vedeta s-a filmat în timp ce mergea prin apă și noroi cu doi saci imenși de gunoi în mână. Cei care au văzut filmarea respectivă nici nu au sesizat că este vorba de ea. Toți au crezut că este un model 100% original din defilările Balenciaga.

Recent, Balenciaga a intrat în gura fanilor după ce a gafat-o cu o campanie publicitară. Ceea ce s-a vrut a fi o idee inedită s-a transformat într-un fiasco total. Copiii minori accesorizați cu elemente BDSM au fost în centrul atenției, iar publicul nu a rămas deloc indiferent.

Greșeala celor de la Balenciaga este impardonabilă, iar consecințele nu au întârziat să apară. Mii de clienți Balenciaga au început să își ardă produsele de lux pe care le-au cumpărat de la brandul de lux, în semn de protest.

@biancadragusanu8 #balenciaga #funnyvideos #balenciagamodelchallenge #5pasidebine #viral #fyp #lesinezzzz😂😂😂😂 #5pasidebine #misiuneatiktok #balenciagashow #balastieramood ♬ original sound – bianca.dragusanu1

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.