Bianca Drăgușanu se face remarcată oriunde ar merge.

Bianca Drăgușanu nu duce niciodată lipsă de idei. Vedeta este mereu spontană, atât în viața reală, cât și în online. Recent, vedeta a reușit să-i lase pe fani cu gura căscata cu un simplu videoclip. Diva a renunțat la bunele maniere de dragul TikTok-ului și a trecut la fapte.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi în online. Blondina are o relație specială cu fanii și nu se ferește să se afișeze în fața lor reală. Bianca nu este mereu „prețioasă”, ci le-a arătat celor din online că poate fi altfel. Bineînțeles, de dragul TikTok-ului.

Recent, diva a postat un videoclip care a adunat mii de aprecieri și vizualizări. Este lesne de înțeles și de ce, mai ales că mai rar o văd internauții în astfel de ipostaze. În filmarea respectivă, Bianca se duce glonț la raftul cu tigăi. Spre deosebire de alte persoane care le aleg în funcție de utilitatea lor pentru gătit, diva s-a orientat spre altceva. Fără să stea prea mult pe gânduri, Bianca a început să facă scheme de bătaie cu tigaia, în mall.

Bianca Drăgușanu, așa cum nu a mai văzut-o nimeni. Vedeta a sărit la bătaie cu tigaia într-un mall. VIDEO
Instagram

Bianca Drăgușanu îmbină utilul cu plăcutul

Cei care au văzut videoclipul au reacționat imediat, așa cum era de așteptat. Majoritatea fanilor Biancăi s-au distrat copios de reacția ei și au încurajat-o să facă mai des astfel de videoclipuri. Evident, totul a fost o ironie. Vedeti nu-i stă în fire să facă scandaluri în mod public, cu atât mai puțin la mall, la raiul de ustensile pentru gătit.

Bianca Drăgușanu nu este o pasionată a gătitului și, chiar dacă i-ar plăcea asta, nici nu ar avea suficient timp să treacă la cratiță. Vedeta are zeci de proiecte, dar și o afacere pe care trebuie să o conducă cu mâna de fier. Împărțită între business și viața de mămică, se explică de ce aceasta abia mai are timp să respire.

@biancadragusanu8 #funny #viral #5pasidebine #harleyquinn #tiktokromania #trending #funnyvideos #gummygame ♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.