Bianca Drăgușanu a fost mereu pasionată de haine. Din acest motiv, vedeta a făcut tot posibilul să își îndeplinească visul de a avea o afacere în domeniu. Anii au trecut, așa că vedeta a ajuns pe culmile succesului in acest sens.

Are două afaceri cu haine

Bianca Drăgușanu deține un atelier de croitorie de mai mulți ani. Această afacere merge ca pe roate mai ales în sezonul cald. Asta pentru că diva crează și vinde rochii elegante pentru evenimente. Creatoarea de modă are spirit antreprenorial, astfel că a găsit o variantă de a face bani și pe timp de iarnă..

Așadar, de mai bine de doi ani, Bianca a pus bazele încă unui magazin online cu haine iarnă. Blondina comercializează geci și paltoane în schimbul unor sume piperate.

Pentru o singură geacă de iarnă, Bianca percepe 750€. Ce e drept, vedeta se laudă cu materiale de foarte bună calitate precum pielea de piton sau blănuri luxoase.

Multe dintre aceste piese vestimentare sunt realizate chiar în atelierul ei. De altfel, altele sunt aduse din Turcia. Afacerea cu haine de lux nu este doar a Biancăi Drăgușanu. Vedeta este asociată în acest sens cu o prietenă bună.

Deși toată lumea se sperie de criza financiară, Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de clienți. Astfel, chiar dacă prețurile hainelor pe care le comercializează sunt piperate, totuși, aceasta are cumpărători.

Bianca și-a scos și obiectele personale la vânzare

Blondina are la degetul mic domeniul vânzărilor obiectelor vestimentare. De altfel, pentru propriile ținute, Bianca Drăgușanu face cumpărături de zeci de mii de euro. După ce se plictisește însă de multe dintre acestea le scoate la vânzare.

Deși au fost purtate de ea, majoritatea pieselor de acest gen și-au găsit cumpărători. Cele mai multe dintre hainele și accesoriile scoase la vânzare de vedetă provin de la brand-uri celebre.