Iulia Albu a dat startul unei emisiuni acide pe Antena Stars. Vedeta este responsabilă cu „Poliția modei”. În cadrul proiectului, alături de anumiți invitați, analizează ținutele vedetelor. Iulia Albu este recunoscută pentru aciditatea replicilor și a supărat, de-a lungul timpului, multe celebrități.

Până acum, Iulia Albu era cea care tăia în carne vie când venea vorba de ținute. De data asta, vedeta nu mai este personajul principal. Răzvan Babană, cunoscut publicului datorită „Chefi la cuțite” nu a iertat pe nimeni în cel mai recent episod de „Poliția modei”.

Babană nu s-a jucat deloc când și-a ales personajul. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a analizat ținuta Biancăi Drăgușanu și nu a avut deloc cuvinte frumoase la adresa ei. Babană a fost sincer și a afirmat că nu crede în emanciparea peste noapte a divei și că totul este doar o aparență.

„Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă”, a spus Răzvan Babană despre Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu l-a pus imediat la punct pe Babană

Așa cum era de așteptat, întregul moment a circulat cu viteza luminii și a ajuns și la Bianca Drăgușanu. Vedeta nu a pus prea mult la suflet vorbele, mai ales că este obișnuită cu astfel de reacții din partea celor care nu o cunosc. Totuși, diva nu s-a putut abține. Replica acidă pentru Răzvan nu a întârziat să apară.

„Sunt regina țiganilor”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu este cunoscută ca fiind una dintre vedetele cu o evoluție fulminantă. De la tânăra venită de la Petroșani, Bianca a ajuns să fie o adevărată divă. Blondina trăiește viața la care a visat mereu și a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum. Având în vedere că știe ce se află în spatele imaginii perfecte de azi, Bianca Drăgușanu nu tolerează orice afirmație la adresa ei.