Bianca Drăgușanu este una dintre divele de la noi care a stârnit controverse de-a lungul timpului. Cum Răzvan Babană este genul nu persoană care spune lucrurilor pe nume, acesta și-a exprimat părerea despre fosta asistentă Tv. 

Ce a spus Răzvan Babană despre Bianca Drăgușanu

Acesta a fost invitat în emisiunea ,,Poliția modei”, prezentată de Iulia Albu, unde și-a exprimat opinia sinceră despre blondină. Operațiile estetice au transformat-o radical pe blondină, iar de atunci a reușit să atragă atenția cât mai multor bărbați din lumea mondenă.

Răzvan Babană și Iulia Albu au analizat și stilul vestimentar al blondinei. Gazda emisiunii este de părere că Bianca Drăgușanu își editează prea mult pozele care sunt postate pe rețelele sociale. Cele mai multe editări sunt în zona taliei, spune Iulia Albu. Răzvan Babană este de părere că această serie întreagă de transformări au un efect negativ asupra blondinei, deși aceasta a precizat că îi place de ea.

Răzvan Babană a mai spus despre blondină că nu toate ținutele o avantajează pe Bianca Drăgușanu și că arată mai bine cu mai puține haine pe ea. De cele mai multe ori, publicul se așteaptă să o vadă în piese vestimentare care lasă la vedere cât mai mult din formele sale, spune Răzvan Babană. Acesta a precizat că și ea este una dintre divele de la noi care aleg să își editeze pozele destul de mult, mai ales pe Instagram. Răzvan Babană a spus că blondina s-ar fi inspirat de la trendul dat de Andreea Tonciu.

,,Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată”, a povestit Răzvan Babană.