Când se iubesc cu pasiune, când se ceartă și o iau pe drumuri separate! Când vine vorba de relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nu poți să știi niciodată cu certitudine dacă cei doi mai formează un cuplu sau nu. 

Având în vedere că săptămâna trecută și-au spus în mod oficial adio, fanii nici nu știu ce să mai creadă. Pentru a lămuri situația, Bianca a ales să accepte invitația unei emisiuni și să discute despre evenimentele din ultima vreme.

Diva a dezvăluit adevărul din spatele despărțirii sale. Cu toate că îl iubește enorm pe Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu s-a comportat întotdeauna cum ar fi trebuit față de acesta. Frumoasa blondă este conștientă de greșelile pe care le-a făcut. Mai mult, se pare că ea chiar a ascultat de gurile rele din jurul său, care au îndemnat-o să pună capăt relației sale.

„Am o stare foarte bună, am rămas puțin pasivă la ultimele întâmplări din ultima săptămână, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Mă mai înșel și eu în privința omului, mă mai las influențată de anumiți oameni, îmi pare rău dacă greșesc. Mai bine greșesc eu, decât să greșească el. ” , a declarat Bianca.

Bianca Drăgușanu este o femeie geloasă și nu îi este rușine să recunoască!

Bianca Drăgușanu a spus tot. S-a despărțit de Alex Bodi pentru că...

Mai mult, se pare că diva a dezvăluit fanilor chiar și câteva detalii neștiute despre relația sa. Bianca a povestit că în relația cu Alex Bodi gelozia este nelipsită, ghidându-le chiar acțiunile uneori. Dintre ei doi, iubitul său este cel mai gelos, însă nici vedeta nu este lipsită de vină. Când simte că altă femeie a pus ochii pe bărbatul său, nu se dă înlături din a-și apăra relația.

„Gelozia este un factor permanent la noi. El este mai gelos, și eu sunt, dar eu mă și manifest”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.