Bianca de la Puterea Dragostei și-a spus, in sfarsit, părerea despre Nelson Mondialu. Timp de aproape un an, tanara a fost jignita zi de zi de tatal barbatului pe care o iubeste. Mai mult, exista persoane care sustin ca filmuletele interzise minorilor in care apare Bianca ar fi fost puse de Nelson pe internet. Pana acum, bruneta nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect. Din respect pentru Livian, tanara nu a vrut sa complice si mai mult relatia dintre el si tatal lui.

După luni intregi de tacere si de jigniri primite, Bianca de la Puterea Dragostei a spus ce are pe suflet. Lui Nelson Mondialu nu ii va conveni. Tanara a vorbit despre relatia cu Liana, mama lui Livian, dar si despre cine este singura persoana din familia Mondialului care ii sustine. Livian a avut luni intregi in care nu a vorbit cu tatal lui din cauza relatiei cu Bianca. Concurentul a avut de ales intre femeia iubita si familie, dar a ramas langa familie.

Bianca de la Puterea Dragostei spera ca atunci cand vor ajunge in tara lucrurile se vor linisti. Tanara inca spera intr-o impacare cu Livian, mai ales ca sentimentele dintre ei sunt destul de puternice. Din păcate, cel care sta in calea fericirii ei este tatal bărbatului iubit. Ultima declaratie a Biancai spune tot despre sentimentele ei pentru cel care ar fi trebuit sa ii fie socru. Fata este convinsa ca daca acesta i-ar da o sansa de a o cunoaste cu adevarat, si-ar schimba parere despre ea.

Bianca de la Puterea Dragostei, primele declaratii despre Nelson Mondialu

„Știu ce cred cei din familia lui despre mine. Întotdeauna relația noastră a fost susținută de una dintre mătușile lui Livian. Pe mama lui nu am mai sunat-o în utima vreme, și știu că tatăl lui nu mă place. Eu sunt altfel, sunt indepedentă și ce îmi propun, și reușesc să realizez. De aceea, nu îmi pierd speranța. Sper să le schimb părerea despre mine când vom reveni în țară, să mă cunoască așa cum sunt eu, și atunci,chiar o să mă îndrăgească”, a spus Bianca pentru wowbiz.ro.