Bianca de la Puterea Dragostei a rupt tăcerea. După ce Livian a făcut nenumarate vloguri in care a vorbit despre relatia lor, a venit si randul tinerei. Se impaca sau nu cei doi? Bruneta a vorbit despre perioada dificila prin care ambii au trecut. La fel ca si Livian si ea spune ca sunt pe drumul cel bun. Mai mult, Bianca de la Puterea Dragostei le cere fanilor sai sa nu il mai critice pe Livian pentru ca acesta se afla intr-o situatie dificila.

Reclamă

Vlogul postat de Bianca vine dupa scandalul urias in care cei doi au fost implicati. Si-au adresat cuvinte grele, iar Livian a refuzat sa mai vina la filmari. Atat de tare l-au durut cuvintele fostei iubite. Bianca de la Puterea Dragostei a spus lucrurilor pe nume. Tanara a dat explicatii celor care o sustin. A decis sa faca acum acest lucru pentru ca ultimele luni au fost destul de grele pentru ea. Iar dacă Livian a vorbit voalat despre impacare, bruneta a vrut sa spuna si partea ei de adevărat.

Reclamă

Bianca de la Puterea Dragostei le-a transmis celor care o urmăresc să nu mai aplece urechea la cuvintele altora. Bruneta i-a asigurat ca singurii care stiu adevarul sunt ea si Livian. Daca cei care o iubesc vor sa stie ce se intampla in relatia dintre ei exista doar doua surse de informare: Bianca și Livian. Mai mult, bruneta le-a cerut tuturor sa nu il mai acuze pe Livian ca profită de ea.

Ce mesaj a transmis Bianca de la Puterea Dragostei

„Când vă certați cu cei dragi, spuneți lucruri pe care nu ați vrea să le spuneți. Sunt nervoasă, sunt irascibilă, sunt rece, sunt rea.
Suntem aici, suntem reali și nu încercăm să ne ascundem. Suntem supărați unul pe celălalt și nervii ne fac să spunem anumite lucruri de care nu suntem mândri. Ce vreau să vă anunț că ce s-a întâmplat în emisiune nu mă reprezintă. Eu, când mă simt nervoasă și atacată de o persoană dragă, nu înseamnă neapărat că e adevărul.

Care este problema la mine? Spun lucruri care știu că dor, fac lucruri pe care nu ar trebui să le fac în mod normal. Mi-am dat seama că este total greșit. A fost o lecție pentru mine, că anumite cuvinte pot răni și poți răni un om într-o secundă. Nu este omul pe care îl urăsc cel mai mult. El a trecut peste orgoliul lui și a venit să mă liniștească. Sunt tot felul de momente în care văd că mă iubește și că are sentimente pentru mine.” a povestit Bianca în prima parte a vlogului.

Tânăra a mai povestit că ea și Livian sunt bine in acest moment. Asta în ciuda imaginilor ce vor mai fi difuzate la tv. Bianca de la Puterea Dragostei le-a transmis fanilor ca după atâtea săptămâni de certuri au gasit o solutie impreuna. Au cazut de acord ca e bine sa gaseasca o cale de mijloc. Deocamdata invata sa fie prieteni, lucru care le-a lipsit. Bianca spune ca tocmai asta ar fi problema, ca s-au implicat intr-o relatie inainte sa se cunoasca cu adevarat.

Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre părinții lui Livian

„Nu suntem împreună, dar am realizat că ne înțelegem. Părerea mea e că nu trebuie să mă accepte părinții lui, el trebuie să mă accepte. Nu mă păcălește cu nimic, nu îmi promite nimic. Trebuie să lăsăm orgoliile, noi trebuie să mergem acasă să vedem dacă e posibil. Nu știm cum este acasă, noi ne-am cunoscut aici. Umilință e când te lași bătută, te lași bătută, când e un nebun. Proastă nu sunt. El a plâns ca un bebeluș după emisiunea de miercuri.”, le-a transmis Bianca fanilor ei.