Bia Khalifa o face praf pe Lidia cu o singură reacție.

Săptămâna trecută, Lidia Buble a aflat care este pedeapsa pentru fapta pe care a săvârșit-o în 2021. Din păcate, verdictul nu a fost deloc unul bun, așa că artista trebuie să execute 90 de ore de muncă în folosul comunității. În timp ce fanii îi plâng de milă, la polul opus se află Bia Khalifa.

Nu mai este niciun secret faptul că jungla a scos ce este mai rău din vedete. Bia Khalifa a intrat în divergențe aproape cu toată lumea, inclusiv cu cei din tabară adversă. Încă din primele ediții blondina a declarat că nu o suportă pe Lidia Buble și, de fiecare dată când a avut ocazia, a arătat asta.

Deși nu au avut motiv real de ceartă, Bia și Lidia nu au putut fi nici măcar amici sau colege de emisiune. Lidia a fost cea care a plecat din junglă înaintea Biancăi, dar asta nu înseamnă că vedeta a revenit la păreri mai bune despre artistă. Ba chiar continuă seria „înțepăturilor” și în viața de zi cu zi, acasă.

Bia Khalifa, ironie la adresa Lidiei Buble. Cum a reacționat la verdictul primit de artistă din partea magistraților
Social media

Bia Khalifa nu a căutat prietenii în jungla dominicană

Vestea potrivit cărei Lidia va executa un an cu suspendare, la care se adaugă și munca în folosul comunității s-a propagat cu viteza luminii. Așa cum era de așteptat, a ajuns și la urechile Biancăi. Vedeta nu a fost solidară cu fosta ei colegă ci, din contră. A râs de ea în online și a ales și o melodie cu subînțeles.

Bia Khalifa a fost foarte asumată și în timpul competiției. Din păcate, sinceritatea a fost cea care a costat-o de cele mai multe ori. Pe parcursul edițiilor de „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” aceasta a fost într-un război continuu cu Ami.

Cele două nu se înțeleg nici acum. Ba chiar, artista a decis să o blocheze pe vedetă pe toate rețelele de socializare. Nu că Biancăi i-ar păsa de asta!

@bialegitmamiiiiBautura nu face bine 🥹🤌🏽

♬ sunet original – muzicaromânească

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.