Bia Khalifa o pune la zid pe Ami ori de câte ori are ocazia.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a pus zeci de vedete față în față cu unele dintre cele mai mari frici. Printre ele s-a numărat și Bia Khalifa. Vedeta avea toate șansele să ajungă în marea finală, însă comportamentul ei față de Ami a fost taxat foarte dur.

Dacă cineva avea impresia că „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este o emisiune trucată, ei bine, s-a înșelat! Bia Khalifa și Ami sunt dovada perfectă că tensiunile din junglă sunt cât se poate de reale. Cele două nu au rezonat deloc pe parcursului competiției, iar certurile dintre ele nu au fost deloc regizate.

Bia Khalifa nu a suportat-o niciodată pe Ami. Cele două se tachinau mereu și își aruncau vorbe dure. Pe ultima sută de metri, mai mult ca niciodată, relația dintre ele a devenit foarte tensionată. Bia a fost lidera taberei de câteva ori, iar faptul că artista se eschiva de la unele probe sau le pierdea, o deranja foarte tare.

La un moment dat, Khalifa a răbufnit și a început să fie agresivă la adresa lui Ami. Blondina a împins-o pe Ami, ba chiar a scuipat-o. Impulsivitatea ei a costat-o foarte mult. Mai exact, eliminarea din competiție din cauză că a încălcat regulamentul emisiunii.

weekend. Bia Khalifa a făcut-o praf pe Ami. Ce mesaj i-a transmis după ce a părăsit jungla dominicană
Social media

Bia Khalifa nu este deloc fana lui Ami

Deși competiția s-a încheiat demult, iar concurenții s-au întors în țară, Bia și Ami nu au rămas deloc prietene. Din contră. Artista a blocat-o pe vedetă pe toate rețelele sociale, semn că nu mai vrea să știe nimic de ea. La rândul ei, Bia nu se oprește și o atacă pe Ami ori de câte ori are ocazia.

Recent, într-un podcast, Bia Khalifa i-a adresat, din nou, cuvinte dure lui Ami. Vedeta a făcut-o de râs și a subliniat, încă o dată, că nu se pricepe nici măcar să facă un „orez chior”.

„Taci, fă, nebuno! Ai învățat să faci orez?! Pe bune, frate, nu era în stare să facă un orez chior. Dă-o-n puii mei de treabă!”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.