Bia Khalifa are o listă foarte lungă cu defectele colegilor săi.

Dacă în jungla din Republica Dominicană sinceritatea ar fi avut un nume, acela ar fi fost Bia Khalifa. Vedeta nu s-a cenzurat deloc și a spus mereu lucrurilor pe nume. Așa cum era de așteptat, sinceritatea ei nu a fost deloc pe placul celor din competiție. Drept urmare, nici nu au rămas prieteni cu ea după încheierea emisiunii.

Bia Khalifa și-a asumat de la început faptul că a plecat în Republica Dominicană pentru a lupta și pentru a-și merita locul în tabară. Vedeta nu a vrut nicio clipă să își facă prieteni. Se pare că nici nu avea cum să se întâmple acest lucru. Sinceritatea Biei i-a ținut pe toți la distanță, mai ales pe cei din echipa sa.

Bia Khalifa nu a rezonat mai deloc cu vedetele din tabăra ei. Aceasta a avut mereu conflicte cu cineva și nu s-a ferit să își spună punctul de vedere, fără ocolișuril. Faptul că Bia a spus mereu lucrurilor pe nume i-a deranjat destul de tare pe coechipierii săi care au ales să o trateze cu indiferență.

Bia Khalifa a dat de pâmânt cu Ruxi după întoarcerea în țară. Ce cuvinte dure i-a adresat adversarei sale
arhivă presă

Bia Khalifa s-a înțeles mai bine cu cei din tabăra adversă

Sunt foarte bine cunoscute episoadele în care aceasta a fost la cuțite cu Ami. Vedeta a răbufnit la un moment dat și a fost pe cale să o bată pe artistă. Din păcate, comportamentul ei a fost cel care a scos-o din concurs. Însă, înainte de asta, a analizat fiecare atitudine a colegilor ei și a putut să își facă o părere despre ei.

Pe lista Biancăi de persoane cu care nu a rezonat deloc s-a numărat și Ruxi. În concepția ei, comedianta a fost o foarte bună manipulatoare care a știut cum să se strecoare pentru a ajunge cât mai departe în competiției. Faptul că Ruxi a fugit mereu de eliminare și s-a dat bine pe lângă fiecare lider, a lăsat-o rece pe Bia Khalifa.

„Pentru mine, Ruxi este o nulitate. Ruxi e o manipulatoare care face pe victima.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.