Beyonce știe să se răsfeșe mai bine ca oricine. Cu ocazia aniversării sale, diva s-a bucurat de o croazieră în jurul coastei Croației.

Beyonce este obișnuită să primească tot ce e mai bun de la viață, iar zilele sale de naștere nu fac excepție. Cântăreața a împlinit 39 de ani luna aceasta, ocazie pe care a sărbătorit-o cum se cuvine unei vedete de talia sa.

Beyonce a vrut să facă ceva cu totul neașteptat pentru ziua sa de naștere. Ea și familia ei s-au îndreptat spre Croația, unde au petrecut o scurtă vacanță minunată. Vedeta este căsătorită cu rapper-ul Jay-Z, iar împreună au 3 copii minunați: Blue Ivy, Rumi și Carter.

Bineînțeles, cântăreața nu putea să se rezume doar la o simplă călătorie. Și-a luat soțul și copiii, iar împreună au pornit într-o croazieră pe Marea Adriatică, de-a lungul costei Croației. Yachtul unde și-au petrecut marea majoritate a timpului se numește Lana, fiind o ambaracțiune de lux, care le-a satisfăcut toate nevoile celor două celebrități. Printre dotările de care s-au bucurat se numără o piscină pe punte, un teatru, precum și un centru spa pentru momentele de relaxare.

Beyonce petrece în Croația! Cum și-a sărbătorit cea de-a 39-a aniversare

Cum luxul vine și cu un preț foarte mare, putem să ne dăm seama că cei doi soți nu s-au uitat deloc la bani. Se pare că întreaga vacanță a lui Beyonce a costat în jur de 1.500.000 euro.

Conform unor surse apropiate, Beyonce și Jay-Z au preferat să-și petreacă timpul în intimitatea ambarcațiunii. Au făcut câteva drumuri spre uscat, însă predominant au dorit să se bucure de intimitate. Cel mai impresionant moment a fost ziua vedetei, când au optat pentru o plimbare cu barca până în Galesnjak. Aici s-au bucurat de o masă aniversară pe cinste.

Fiind o persoană destul de privată, vedeta a ales să-și țină vacanța privată. Nu a postat poze în mediul online, însă a ținut să mulțumească publicului său pentru cuvintele frumoase pe care le-a primit cu ocazia aniversării sale.

„Vreau să le mulțumesc tuturor pentru iubirea pe care mi-au oferit-o de ziua mea de naștere și pentru urări! Este sezonul FECIOARELOR.”, le-a scris vedeta fanilor pe contul său personal de Instagram.

Distribuie