Bucurie mare în viaţa lui Beyonce de România. Fosta iubtă a lui Nicolae Guţă a avut parte de una dintre cele mai importante zile din viaţa ei. Chiar ea a ţinut să dea vestea prietenilor virtuali, care au sărit imediat să o felicite.

Ieri, Beyonce de România a sărbătorit-o pe mama ei. Fosta lui Guţă a ţinut să împărtăşească cu toată lumea vestea că cea care i-a dat viaţă îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Beyonce de România a transmis un mesaj plin de căldură pe reţelele sociale, alături de o fotografie cu un tort, pe care i l-a făcut cadou mamei sale.

Mama Mădălinei a împlinit 49 de ani, iar vârsta aceasta a prins-o fericită şi împlinită, pentru că se poate lăuda cu o familie frumoasă. Fiica şi nepoata îi sunt alături, iar pentru ea nu există o fericire mai mare.

”La mulți ani, mămica mea frumoasă. Să ai sănătate și fericire și să ne fii alături toată viața! ❤️💐❤️”, este mesjaul transmis de Mădălina de ziua mamei sale.

Mama lui Beyonce de România, felicitată de prietenii acesteia
Şi pentru că Beyonce de România are o relaţie frumoasă cu fanii ei, chiar dacă de ceva timp a renunţat să mai apară în lumina reflectoarelor, aceştia îi sunt mereu alături, iar acum au transmis mesaje care mai de care mai frumoase pentru mama acesteia.

”La mulţi ani, să-ţi trăiasca şi să vă bucuraţi de ea !!😘😘🎂🎂🎂🥂🥂, La Mulţi Ani fericiţi şi plini de realizări alături de mămica şi de fetiţa ta!🎈🎉🎊💯🎁🎂, La mulți ani cu multă sănătate și fericire, iubire și împlinirea tuturor dorințelor, să te bucuri de fiecare clipă alături de mama ta, Mădălina”, sunt câteva dintre mesajele primite din partea fanilor de ziua mamei sale.