Tot scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are și o victimă colaterală. Cel care suferă cel mai mult din cauza celor întâmplate este chiar fiul celor doi. Bebeto este afectat de tot ce se întâmplă între părinții săi, iar bătaia de zilele trecute i-a pus capac.

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la apogeu zilele trecute, atunci când cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă. Întreaga altercație a devenit publică, iar cel care suferă cel mai mult este Bebeto. Potrivit spuselor impresarei, băiatul a fost extrem de afectat de ce s-a întâmplat și nu vrea să mai iasă din casă. Văzându-i pe părinții săi în asemenea ipostaze i-a provocat mult rău.

 „Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară. Nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că tatăl său l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil! Nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post de televiziune.

(CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan, mesaj pentru fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Ce i-a transmis impresara lui Liam)

Bebeto, pus din nou în dificultate de Prodanca și Reghe. Mezinul celor doi trăiește un coșmar Instagram

„Nu voi înceta să lupt pentru fiul meu”

De faptul că Bebeto este cel mai afectat de tot ce se întâmplă și-a dat seama și Laurențiu Reghecampf. Tocmai de aceea antrenorul nu a vrut să comenteze episodul violent. Acesta a mai declarat că va încerca să facă tot ce este mai bine pentru fiul lui și o să îi fie alături.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu. Însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez. Să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui (n.r. fiului său). Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit gandul.ro.