Astăzi este zi de sărbătoare în familia lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc. Copilul acestora, micuțul Liam, o să fie botezat. Marele eveniment deja a început, iar cu câteva gânduri pentru cel mic a venit și Anamaria Prodan. Deși sunt în mijlocul unui scandal de proporții impresara nu a uitat de evenimentul de astăzi și a transmis un mesaj cu această ocazie.

Deși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite, având în vedere recentele evenimente, steagul alb s-a fluturat astăzi. Printr-un mesaj în mediul online, impresara a avut câteva cuvinte pentru micuțul Liam. Aceasta i-a urat o viață de vis și a anunțat că tot scandalul se oprește aici. Se pare că Anamaria Prodan nu vrea să mai facă publice evenimentele din viața privată și nici nu vrea să umbrească ziua importantă de astăzi.

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărută in presă vă anunțam că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a închide absolut orice comentariu. Avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem că și doresc faimă și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi ! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / Reghecampf.”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan.

(CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan nu a fost singura agresată de Reghe! O altă persoană a fost bătută. „L-a lovit cu pumnul în faţă…”)

Anamaria Prodan, mesaj pentru fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Ce i-a transmis impresara lui Liam Social media

Prodan și Reghe, bătaie în mijlocul străzii

Deși astăzi a anunțat că scandalul i-a sfârșit aici, în urmă cu doar două zile, vineri seara, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau la cuțite. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal de proporții ce s-a terminat cu o bătaie pe cinste. S-au împărțit pumni, palme, lovituri peste față, tras de păr, tot tacâmul.

„Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure. După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat. Mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ. Iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în faţă. A încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.”, declara Anamaria Prodan.