Seara trecută, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui nou scandal de proporții. Se pare că Laurențiu Reghecampf ar fi mers sub influența băuturilor alcoolice acasă la impresară. Iar de aici la un scandal în toată regula și la bătaie nu a mai fost mult. Cei doi s-au lovit reciproc, iar furia antrenorului a mai făcut o victimă. Pe lângă Anamaria Prodan, acesta ar mai fi lovit și o altă persoană.

Așa cum reiese din imaginile de mai jos, conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat amploare. Cei doi s-au bătut în plină stradă. S-au împărțit pumni, palme, lovituri peste față, tras de păr, tot tacâmul. Însă, se pare că nu doar Anamaria Prodan a fost lovită de antrenor. Bărbatul care filmează întreaga scenă ar fi fost și el lovit, cu pumnul în față, de către Reghe, potrivit impresarei.

(CITEȘTE ȘI: Întregul film al bătăii dintre Reghe și Prodanca. De la ce a pornit totul? Imagini șocante! VIDEO)

„Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure. După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat. Mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ. Iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în faţă. A încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit WOWbiz.ro.

„Nu mai vrea să iasă din casă”

După întreg conflictul, Anamaria Prodan a mai declarat că Bebeto este cel care a fost cel mai afectat. Se pare că băiatul celor doi nu mai vrea să iasă din casă și nu se poate opri din plâns. Scandalul dintre părinți îl afectează și îi lasă urme adânci.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară. Nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că tatăl său l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil! Nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie.”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru un post de televiziune.