Cele mai amuzante bancuri.

Sătul de relațiile eșuate, protagonistul bancului de astăzi decide să își încerce norocul la o agenție matrimonială. Într-unul din anunțuri, găsește descrierea unei tinere care îl cucerește pe loc. Doar că, există și un lucru pe care nu îl ia în considerare. 

Bancul zilei

Un tip citește un anunț matrimonial in care se spunea ca fata are o mulțime de calități dar și un defect și se hotărăște să sune să vadă despre ce e vorba:
– Bună ziua! Am citit anunțul, îmi place fata, are numai calități.. dar despre ce defect fizic e vorba?
– E gravidă, dar abia se vede!..

( CITEȘTE ȘI: Bancul zilei / Un bărbat merge la vânătoare cu prietenul lui cel mai bun. Unul dintre ei ia puşca, fixează luneta şi se uită în jur după animale )

Pexels

Alte bancuri amuzante

Trei prieteni se laudă cu nevestele lor:
Primul: – Eu am o nevastă ca o libelulă!
Al doilea: – Nevastă-mea e că o căprioară!
Al treilea stă, se gândește și după cinci minute zice:
– Păi… nici a mea nu prea seamănă a om!
Cum e să fii însurat, Mitica?
– Păi, cum să fie? N-am voie să beau, n-am voie să fumez, n-am voie să merg cu amicii la o bere, n-am voie să mă uit după vreo femeie pe stradă…
– Înseamnă ca regreți pasul pe care l-ai făcut?
– Nici asta n-am voie!
– Gândește-te, dragă, zece ani și nici o ceartă!
– Știu, las ticălos ce ești!

-Dragul meu, ce preferi, o femeie frumoasă sau una inteligentă?
– Nici una, nici alta, știi doar că eu te iubesc numai pe tine.
-Chelner, ce vin ne recomanzi astăzi la aniversarea căsătoriei?
– Depinde d-le, vreți să sărbătoriți sau vreți sa uitați…

 

Soţia se iubea cu amantul, când sună soţul la uşă. Grăbită, nemaiştiind ce să facă, îl ascunde pe amant, gol – puşcă, după televizor, că aveau un televizor mare.
Soţul intră, se trânteşte pe canapea, porneşte televizorul să se uite la meci şi-i spune nevestei să-i aducă o halbă de bere de la frigider. Se întoarce soţia cu berea în mână şi, şocată, îi spune:
– N-o să crezi ce mi s-a întâmplat: am pus berea în halbă şi apoi am scăpat halba. A căzut pe jos, iar berea a rămas în aer. Halba a ricoşat şi mi-a sărit exact în mână, iar berea care era în aer s-a băgat înapoi în halbă.
– Ooo, asta nu-i nimic. Să vezi ce s-a întâmplat aici. A început meciul, şi un suporter nebun a intrat în terenul de fotbal gol – puşcă. Apoi a ieşit din teren prin spatele televizorului nostru şi a zbughit-o pe uşă afară.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.