Un bărbat află mirat că soția este infidelă.

Pentru o doză de umor în plus, ți-am pregătit, așa cum te-am obișnuit un super-banc. De această dată, protagoniștii sunt un doi soți, iar bărbatul află mirat că femeia cu care s-a căsătorit este infidelă. Nervos, decide să îi prindă pe cei doi. 

Bancul zilei

Un bărbat merge la vânătoare cu prietenul lui cel mai bun. Unul dintre ei ia puşca, fixează luneta şi se uită în jur după animale. După câteva momente, exclamă mirat:

– Bă, îţi văd casa de aici… şi nevastă-ta te înşală cu unu’.

Celălălt, nervos: – M-am săturat de ea şi aventurile ei! Împuşc-o pe ea în cap şi pe el în ouă.

– Nicio problemă, pot s-o fac dintr-un singur foc.

Alte bancuri amuzante

Într-o dimineață, în timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus soțului său:
– Fac pariu ca habar n-ai ce zi e astăzi.
– Cum sa nu știu? o întrebă el indignat. Cum crezi ca aș fi putut uita? După ce a spus acestea, s-a ridicat de la masă și a plecat la lucru. La ora 10 dimineață sună cineva la ușa. Femeia deschise si primi o cutie plină cu trandafiri roșii.
La prânz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai târziu un butic îi livra o rochie creata de un designer.
Femeia de-abia aștepta să se întoarcă soțul ei acasă.
– Prima dată florile, după aceea ciocolata și în cele din urma rochia!, exclama ea entuziasmată. N-am petrecut niciodată într-un mod mai fascinant Ziua Mediului!

Bancul zilei / Un bărbat merge la vânătoare cu prietenul lui cel mai bun. Unul dintre ei ia puşca, fixează luneta şi se uită în jur după animale
Colaj Substantial

Un bărbat se plimbă pe o plajă şi la un moment dat se împiedică de o lampă îngropată în nisip. O ridică şi o scutură, când apare un duh.

– Bine, bine, m-ai eliberat din lampă. O să-ţi îndeplinesc o dorinţă.

– Totdeauna am vrut sa merg în Hawai, dar am rău de mare şi mi-e frică de avion. Poţi să construieşti un pod până acolo, ca să pot merge cu maşina ?

– Asta e imposibil. Gândeşte-te la logistica necesară! Cum pui piloni pe fundul oceanului? Gândeşte-te cât ciment, cât oţel! În nici un caz. Pune-ţi altă dorinţă !

– Stii, am fost însurat de patru ori. Soţiile mele toate au spus ca sunt un nesimţit şi un insensibil. Aş vrea să înţeleg femeile…

– Podul să fie cu două benzi sau cu patru?

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.