O zi în care nu zâmbești este una pierdută!

Bancul zilei. Este o alegere personală dacă îți începi dimineața citind bancuri sau orice altceva care te face să te simți bine. Este important să începi ziua cu o atitudine pozitivă și cu zâmbetul pe buze.

Însă, citind bancuri dimineața, poți începe ziua cu o atitudine mai relaxată și mai puțin stresată. Așadar, dacă ai în față o astfel de zi, rău n-ar fi ca înainte de a trece la treabă să citești câteva bancuri. Iată ce ți-am pregătit în această dimineață de marți, 24 ianuarie.

Bancul zilei

Sursa: Colaj substantial

Un țăran merge la bancă pentru a-și deschide un cont de economii. Bancherul îl întreabă: „Câți bani doriți să depuneți?” Țăranul răspunde: „Nu am nici un ban, dar am o vacă și un vițel pe care vreau să le depun.” Bancherul este sceptic, dar acceptă și îl înregistrează pe țăran drept client. Câteva săptămâni mai târziu, țăranul se întoarce la bancă cu un alt vițel și o altă vacă. Bancherul îl întreabă: „Ce s-a întâmplat cu celelalte animale pe care le-ai depus?” Țăranul răspunde: „Bine, vaca a dat naștere la un vițel și vițelul s-a înmulțit.” Bancherul întreabă: „Deci, acum ai mai multe animale decât aveai înainte?” Țăranul răspunde: „Da, dar acum sunt toate înregistrate la bancă!”


Un om merge la farmacie. Întreabă farmacistul: „Aveți ceva pentru durerea de cap?” Farmacistul îi dă o cutie de pastile. Îi spune: „Acestea ar trebui să te ajute.” Omul întreabă: „Cât costă?” Farmacistul răspunde: „Doi lei pentru cutie.” Omul plătește și se îndreaptă spre ușă, dar se întoarce și întreabă: „Ce se întâmplă dacă pastilele nu funcționează?” Farmacistul răspunde: „Atunci, vino înapoi și îți voi da un alt sfat.” Omul întreabă: „Cât costă sfatul?” Farmacistul răspunde: „Gratis.” Omul se îndreaptă spre ușă, dar se întoarce din nou și întreabă: „Nu puteți să-mi dați sfatul acum și să-mi plătiți mai târziu?”

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.