Bancul zilei. Indiferent dacă această săptămână a fost una grea sau ușoară, aproape că nici nu mai contează. Important e să o încheiem așa cum se cuvine, adică, cu zâmbetul pe buze și o stare bună de spirit pentru a intra în weekend cu dreptul.

Așadar, ceea ce puteți face acum, la începutul ultimei zile din săptămână este să citiți câteva bancuri ce vă vor face să izbucniți în hohote de râs. GARANTAT! Așadar, descoperă mai jos care este bancul zile, dar și ce alte bancuri amuzante am pregătit pentru această ultimă zi din săptămână.

Bancul zilei

Sursa: Social media

Două văduve în vârstă locuiesc împreună într-un apartament. Într-o seară tocmai se pregătesc de culcare când una dintre ele spune:
– Parcă ar umblă cineva în hol.
– Mă duc să văd… spune cealaltă.
– A nu, eu am auzit prima.


Soția, supărată că soțul e plecat cu zilele de acasă la vînătoare, îi cere insistent acestuia să o ia și pe ea să vadă ce pasiuni poate naște acest sport sîngeros. Soțul o așază la locul de pîndă și-i face instructajul:
– Cînd vezi vînatul, ridici pușca, iei linia de ochire și tragi. Atenție, însă, să fugi repede la vînat, să nu ți-o ia alt vînător înainte și să-ți fure trofeul.

Zis și făcut. Se pune femeia la pândă. Nu după mult timp, soțul aude o împușcătura și, apoi, zgomot mare și ceartă. Fuge repede în direcția respectivă și o vede pe soție certându-se aprig cu un domn:
– Da… Daa… doamnă. Am înțeles! Cerbul e al tău, dar măcar lasă-mă să-i scot șaua…


La ora de matematică Bulă ii șoptește ceva unui coleg.
Profesoara il vede și il intreabă:
– Bulă, ai spus ceva?
– I-am spus lui Strulă că sunt clarvăzător.
– Adică? Poți să ne dai un exemplu?
– Pai văd prin fusta dumneavoastră și bag de seamă ca nu aveți chiloți!
– Te deranjează pe tine așa ceva, Bula?
– Numai când vă aplecați după cretă..