Începe ziua zâmbind!

Bancul zilei. Este important să găsim surse care ne fac să zâmbim deoarece aceasta poate avea un impact pozitiv asupra stării noastre mentale și emoționale. Zâmbetul este un indiciu al fericirii și poate stimula producția de endorfine, care sunt substanțe chimice cerebrale care ne pot face să ne simțim bine. De asemenea, zâmbetul poate ajuta la reducerea stresului.

În speranța că ți-am oferit destule motive pentru care să citești bancuri încă de la primele ore ale dimineții, te invităm să descoperi ce bancuri am pregătit pentru astăzi.

Bancul zilei

Sursa: Colaj substantial

Un șarpe mergea pe stradă când întâlnește un iepure. Iepurele se sperie și începe să alerge. Șarpele îi strigă: „Nu te speria! Nu te mănânc! Doar vreau să te întreb ceva: cum faci să alergi atât de repede cu asemenea urechi mici?”. Iepurele se oprește și îi răspunde: „Ei bine, atunci când te sperii, nu mai ai urechi, ai doar picioare!”

Un om merge la medic și îi spune: „Doctore, am o problemă! Vorbesc în somn!” Doctorul îi răspunde: „Nu e o problemă! Doar pune o țigară în gură înainte de a adormi.” A doua zi, omul se întoarce la doctor și îi spune: „Doctore, ați rezolvat problema! Am vorbit toată noaptea, dar n-am fumat nicio țigară!” Doctorul îi răspunde: „Vezi, problema ta nu era că vorbeai în somn, ci că nu aveai nimic interesant de spus.”

Un om merge la farmacie și îi spune farmacistului: „Am o problemă! Am un iepure în cap!” Farmacistul îl privește uimit și îi spune: „Ei bine, asta e o problemă serioasă! Trebuie să consultăm un medic.” Omul îi răspunde: „Nu, nu e nevoie de un medic, vreau doar să știu ce să-i dau să mănânce.”

Un ardelean merge la un magazin și îi spune vânzătorului:      Vreau o cutie de chibrituri.” Vânzătorul îi dă o cutie și ardeleanul îi spune: „Mai dă-mi și o cutie de chibrituri, că pe astea le dau la vaca mea.” Vânzătorul îl privește uimit și întreabă: „Dar de ce să-i dai vacii tale chibrituri?” Ardeleanul îi răspunde: „Păi, când o aprind, o să vadă că-i dau ceva și o să mugească mai des.”

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.