Ziua bună se cunoaște de dimineață!

Bancul zilei. Cititul bancurilor poate reprezenta o modalitate amuzantă și relaxantă de a-ți îmbunătăți starea de spirit și de a te distra. Bancurile sunt adesea pline de umor și ironie, ceea ce poate ajuta la reducerea stresului și la creșterea nivelului de satisfacție. De asemenea, cititul bancurilor poate îmbunătăți capacitatea ta de a înțelege umorul și poate stimula creativitatea ta.

Bancurile pot de asemenea fi utilizate pentru a îmbunătăți relațiile interpersonale, deoarece compartajarea unui banc amuzant poate crea un moment de conexiune și apropiere între oameni. Așadar, ți-am oferit doar câteva motive pentru care trebuie să-ți încep ziua cu câteva bancuri.

Bancul zilei

Sursa: Social media

1. Un om mergea prin pădure când deodată dă peste un urs. Ursul începe să se apropie amenințător, dar omul își amintește că are un spray împotriva urșilor în buzunar. Îl scoate și îl pune în fața ursului, care se oprește în loc și se întoarce și fuge. Omul se uită la spray-ul din mână și citește: „Spray pentru păr pubian, nu pentru urși.”

2.Un polițist oprește un șofer care mergea cu viteză și îl întreabă: „Doamne, știți cât de repede mergeați?” Șoferul răspunde: „Nu, dar pot să vă arăt pe GPS-ul meu.”

3.Un tip merge la medic pentru că se simte rău. Medicul îi face o serie de analize și îi spune: „Aveți o boală foarte rară, numită ‘Sindromului celor 5 minute’.” Pacientul întreabă: „Ce este acest sindrom?” Medicul răspunde: „Este atunci când credeți că ați trăit ultimii 5 ani din viața dvs. în doar 5 minute.”

4.Două țeste de vacă stau pe un deal și se uită la un tren care trece. Prima vacă întreabă: „Ce e aia?” A doua vacă răspunde: „Nu știu, dar este foarte rapidă. Probabil că este un tren. „Prima vacă întreabă: „Dar unde merge?” A doua vacă răspunde: „Nu știu, dar sigur că nu e în mijlocul câmpului.”

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.