O zi fără să zâmbești este una pierdută!

Bancul zilei. Bancurile sunt povestiri amuzante sau glume care au ca scop să facă oamenii să râdă sau să zâmbească. Pentru că echipei substantial.ro îi pasă de cum se simt cititorii săi, zi de zi vă pregătim unele dintre cele mai amuzante bancuri. Unde le găsiți? Chiar la secțiunea „Glume”, în fiecare zi.

Așadar, v-am pregătit și în această a treia zi a săptămânii trei bancuri ce vă vor face garantat ziua mai bună.

Bancul zilei

Sursa: Colaj Substantial
  1. Bancul cu „țiganca și pâinea”:

„Țiganca mergea prin piață căutând o pâine bună. A dat peste un vânzător care avea niște pâini delicioase cu brânză și smântână. Țiganca a întrebat vânzătorul: „Cât costă o pâine din aceea?” Vânzătorul i-a răspuns: „Doar un sfert de ban, draga mea.” Țiganca a rămas uimită și a zis: „Doar un sfert de ban? Atunci dă-mi șapte!”

  1. Bancul cu „țăranul și vaca”:

„Un țăran mergea cu vaca sa prin sat și se întâlnea cu toți vecinii săi. La un moment dat, a dat peste un vecin care îi spune: „Ei, țăranule, vaca ta pare mai slabă decât data trecută când am văzut-o.” Țăranul a răspuns: „Da, e adevărat. Am început să o hrănesc cu orez brun în loc de grâu, și uite cât de mult a slăbit.” Vecinul a rămas uimit și a întrebat: „Dar de ce ai făcut asta?” Țăranul a răspuns: „Pentru că vaca mea era prea grasă și nu mai putea să mugească!”

  1. Bancul cu „șoarecele și brânza”:

„Un șoarece mergea prin casă căutând ceva de mâncare. A dat peste o bucată mare de brânză frumoasă și delicioasă. Șoarecele s-a uitat la brânza aceea și a zis: „Ce norocos sunt! Am găsit o brânză atât de delicioasă și încă nu este nicio gaură în ea.” Și chiar în momentul acela, șoarecele a scos un cuțit din buzunar și a început să facă găuri în brânză.”

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.