Bancuri amuzante pentru acest weekend.

Este weekend și este momentul perfect pentru a ne încărca bateriile cu câteva bancuri, după o săptămână grea de muncă. Așadar, relaxați-vă comod în fotolii și descoperiți ce bancuri v-am pregătit pentru această zi.

Ar fi bine dacă le-ați împărtăși și cu prietenii, întrucât, cu siguranță și ei se vor amuza copios și vă vor mulțumi că le-ați făcut ziua mai bună.

CITEȘTE ȘI – Bancul zilei / Doi țărani care lucrau pe moșia unui mare lord se întâlnesc în cârciumă la un pahar de tărie

Sursa: Colaj Substanțial

Bancul #1

Ion, pe patul de moarte, o cheamă pe Maria:

– Marie, după ce m-oi duce eu, vreau să te măriți cu Gheorghe!

– Dar vai, Ioane. Nu vreau să mă mărit cu altcineva. De ce tocmai cu Gheorghe?

– Pentru că și el mi-a tras țeapă cu un cal!

Bancul #2

O mașină accelerează brusc pe autostradă, trece peste balustradă, ricoșează dintr-un copac, cade de pe o stâncă și la un moment dat se oprește în flăcări.

Un alt automobilist, care a asistat la întreaga scenă, aleargă disperat către locul accidentului și-l întreabă pe șoferul care miraculos ieșea nevătămat dintre fiarele distorsionate:

– Ce faci, domne’? Ești beat?

– Bineînțeles! De ce? Ai crezut că sunt cascador?

Bancul #3

Discuție între doi măcelari ramași singuri în prăvălie după plecarea unui bătrânel:

– Mai prietene, suntem colegi de atâta timp, furăm împreună și la cântar și la ambalaj și la dat restul, mă rog, așa cum e specific breslei noastre, dar în fiecare săptămână vine bătrânul asta ponosit și-i dai un pachet de carne, așa pe de-a moaca. De ce?

– Omul asta mi-a făcut atât de mult bine, încât îi sunt îndatorat până la moarte.

– Serios? Cum așa?? Când???

– Când aveam 20 de ani și eram student la Politehnica, bătrânelul asta mi-a fost profesor. Și daca n-avea el grija să mă pice la examene, cine știe… ajungeam vreun amărât de inginer..

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.