Cele mai amuzante bancuri.

Se spune că oamenii de la țară își exprimă dragostea într-un mod simplu, dar romantic. Protagoniștii bancului de astăzi nu au mizat pe acest principiu, ci din contră. Bărbatul își surprinde partenera de viață cu un lord, dar se pare că și el era infidel. Bărbatul i se confesează prietenului său, iar dialogul dintre cei doi este cel puțin hilar. 

Bancul zilei

Doi țărani care lucrau pe moșia unui mare lord se întâlnesc în cârciumă la un pahar de tărie, iar unul dintre ei era praf de necăjit:
– Ce ai mă, de ce ești așa supărat?
– Hai să-ți zic ceva ce nu știai. Nevastă-mea se culcă cu lordul, mă!! Da’ și eu mă culc cu nevasta lordului.
– Păi asta înseamnă că sunteți chit. De ce ești așa amărât?
– Cum să fim chit mă? Că nevastă-mea a făcut un copil cu lordul. Da’ și nevastă-sa a făcut un copil cu mine.
– Păi și? Asta chiar înseamnă că sunteți chit.
– Mă, tu ești prost sau te prefaci? Cum adică să fim chit? Păi eu i-am făcut lui ditamai lordul și el ce mi-a făcut mie? Un țăran, mă!

( CITEȘTE ȘI: Bancul zilei / Un cavaler pleacă la luptă. Soția rămâne în grija prietenului )

Alte bancuri amuzante

Un vecin curios îl întreabă pe Bulă:
– Ce-ai făcut aseară acasă?
– Am ajutat-o pe nevastă-mea să se relaxeze după o zi grea de muncă.
– Si cum ai făcut asta vecine?
Bulă de colo:
– Am pus-o să facă zece ture în jurul blocului.

Bancul zilei / Doi țărani care lucrau pe moșia unui mare lord se întâlnesc în cârciumă la un pahar de tărie
Colaj Substantial

Soțul a stat în comă câteva luni, dar soția a rămas lângă patul său în fiecare zi. Când s-a trezit, i-a făcut semn să vină mai aproape.
Știi ce? Ai fost cu mine în vremuri rele. Când am fost concediat, ai fost acolo să mă susții. Atunci când afacerea mea nu a reușit, ai fost acolo. Când am fost împușcat, ai fost de partea mea. Când ne-am pierdut casa, mi-ai oferit sprijin. Atunci când sănătatea mea a început sa se șubrezească, erai încă de partea mea … Știi ce?
„Ce dragă?” a întrebat ea cu blândețe.
„Cred că-mi aduci ghinion.”

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.