Tzancă Uraganu este un competitor de temut în lumea fast-food-ului.

Anul acesta, Tzancă Uraganu a decis să îmbine utilul cu plăcutul. Deși îi merge de minune pe plan muzical, artistul a decis să își facă debutul și în lumea lanțurilor de fast food. Azi, la noua shaormerie a manelistului are loc marea deschidere, așa că fanii sunt așteptați cu mic, cu mare.

Tzancă Uraganu nu duce lipsă de idei. După ce le-a arătat fanilor că se pregătește să ridice un complex rezidențial, vine cu o altă veste bombă. Artistul deschide azi, oficial, prima lui shaormerie. Ideea i-a venit după ce a realizat că se fac bani frumoși și în acest domeniu și, deși nu duce lipsă, mereu este loc pentru mai mult.

Tzancă a muncit foarte mult la proiectul shaormeriei, mai ales că pe piață este o concurență extrem de acerbă. Anul acesta și Dorian Popa a bătut palma cu cei de la Shaormeria Băneasa, așa că are un competitor pe măsură. Tzancă nu își face probleme în prinvința așa și știe că se poate baza, oricând, pe fanii lui.

Tocmai de aceea, a decis să fie primul care dă marele anunț în online. Astfel, Tzancă le-a comunicat tuturor că azi, 4 decembrie se va deschide shaormeria lui. Shaormeria este situată într-o zonă foarte facil de ajuns la ea, mai exact, pe Bulevardul Ion Mihalache.

Azi are loc marea deschidere a shaormeriei lui Tzancă Uraganu. Unde îi așteaptă manelistul pe fanii pofticioși
social media

Tzancă Uraganu va împărți shaorma gratis

Așa cum era de așteptat, la marele eveniment va fi prezent și Tzancă Uraganu care va da shaorme gratis. Manelistul nu va fi singur, ci va avea parte de invitați unul și unul. Printre cei anunțați se numără Alex Velea și Anda Adam. Artistul a comunicat și ora la care va începe „nebunia totală”.

Mai exact, la 16:30 sunt așteptați toți fanii lui care vor să guste din preparate shaormeriei „La Tzancă”. La cât de popular este artistul și la cât de implicat este în tot ceea ce face, nu este exclus să închidă gura târgului cu noua lui afacere!

„Vă aștept la deschidere la shaorma La Tzancă. Deschiderea va fi în București, așa cum am mai anunțat pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală! Începând cu orele 16.30, chiar eu, personal, voi da shaorme gratis. Și prietenul meu, Alex Velea și Anda Adam și multe surprize.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.