De ani buni de zile, Tzancă Uraganu culege roadele muncii sale. Artistul se bucură de succes mai mult ca niciodată, iar faptul că fanii rezonează cu piesele lui, este cea mai mare mulțumire pentru el. Tzancă are evenimente pe bandă rulantă, așa că pentru el banii nu au fost niciodată o problemă.

Tzancă Uraganu face ce face și se menține în topuri. Încă de când s-a lansat în muzică, acesta pare că a descoperit rețeta succesului. Manelistul lansează hit după hit, iar piesele lui tronează în Trendingul de pe Youtube. Artistul nu duce deloc lipsă de fani, așa că nu este de mirare că abia mai face față cererilor de evenimente.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, manelistul a avut agenda plină. După o perioadă greu încercată de pandemie, Tzancă Uraganu a revenit acolo unde îi stă cel mai bine. Și anume, pe scenă. Artistul și-a rotunjit considerabil veniturile din cântări, așa că nu își face griji în privința banilor.

De foarte multe ori, îndrăgitul artist a declarat că el cântă din pasiune și că muzică reprezintă tot pentru el. Aceste vorbe au ajuns și la urechile fanilor, iar aceștia au fost curioși să afle dacă ar fi dispus să cânte gratis. Vocea lor a fost Alexandra Ungureanu care i-a adresat această întrebare chiar la ea în emisiune.

Tzancă Uraganu, mai sincer ca niciodată. Ar cânta sau nu manelistul gratis la un eveniment social media

Până unde ar fi dispus să meargă Tzancă Uraganu din pasiunea pentru muzică

Asumat și sincer ca de obicei, Tzancă Uraganu a spus că răspunsul lui depinde de mai mulți factori. Dacă se află în apropierea unui eveniment, iar persoanele respective nu au buget pentru el, face un sacrificiu. Manelistul ar fi dispus să cânte gratis, dar cu condiția să nu se deplaseze prea mult.

În schimb, dacă l-ar suna cineva de la depărtare și i-ar propune asta, artistul s-ar vedea nevoit să refuze politicos.

„Dacă m-ar suna cineva și nu i-aș vedea, nu i-aș lua în seamă. Acum, poate să sune orice. Dar, să văd în fața mea niște oameni amărâți care chiar n-au posibilitate și să fiu undeva în zonă, m-aș duce. Fără niciun fel de problemă. Dar să nu fie la 500 de kilometri, că acolo nu m-aș duce.”