Leii sunt personalități complexe și puternice. Se spune că impresiile pe care cei născuți sub acest semn zodiacal le lasă celor din jur sunt de cele mai multe ori greșite. Chiar dacă par impunători, se pare că au și o latură foarte sensibilă.

Reclamă

Iată câteva aspecte pozitive și negative despre lei

Aspecte pozitive și negative despre lei. Nimeni nu se aștepta la asta

  1. Una dintre cele mai mari calități ale leilor este inima lor mare. Sunt înzestrați cu compasiune și empatie, fiind persoane foarte generoase. Ar face orice pentru persoanele pe care le iubesc și să se asigure că sunt fericite. Chiar dacă asta înseamnă să se sacrifice pe sine, te poți baza mereu că un leu îți va fi alături atunci când îți este greu.
  2. Fiind atât de generoși, uneori nu au limită atunci când vine vorba de a oferi lucruri oamenilor din jurul lor. Acest aspect poate avea consecințe dezastruoase, în special pentru cei care încearcă să profite de cei născuți sub acest semn zodiacal. Atunci când vor realiza aceste intenții, se vor dezlănțui și se vor apăra prin orice mijloc.
  3. Atunci când vor ceva, leii vor merge până-n pânzele albe pentru a-l obține. Nimic nu este prea mult pentru ei, fiind persoane foarte ambițioase și hotărâte. Pot duce uneori acest aspect la extremă, însă așa sunt ei. De obicei, fie obțin totul, fie nimic.
  4. Leii sunt cele mai loiale persoane pe care le vei cunoaște vreodată. Dacă ai reușit să le câștigi încrederea, te poți baza pe ei oricând. Odată ajuns în inima unui leu, poți fi sigur de faptul că ai câștigat un prieten pe viață.
  5. Cei născuți sub acest semn zodiacal s-au născut să protejeze. Pentru ei, familia și prietenii sunt mai presus de orice. Tocmai de aceea, oamenii au tendința să se simtă în siguranță în compania lor și să le acorde toată încrederea de care sunt capabili.

Reclamă