Zodia Săgetător va avea o perioada care ar face invidios pe oricine. Dacă pentru Berbec sau Leu se întrevăd afaceri productive însă de durata, la ei lucrurile stau diferit. Asta pentru că astrele anunță pentru aceștia o perioada de ”boom financiar” . Condiția că acesta să dureze este că nativii acestei zodii să fie perseverenți. Zodia Săgetător va da locitura în ceea ce privește sumele de bani pe care le va încasa.

Reclamă

Zodia acestor nativi se vor îmbogăți

Zodia Săgetător va fi una dintre cele mai norocoase in Zodiac, in lunile de vara. Conform astrologilor, planetele se așează astfel încât aceștia vor fi extrem de productivi pe plan profesional. Tot aceștia îi sfătuiesc pe nativii sagetatori să nu risipească sumele de bani câștigate ci mai degrabă să investească. un domeniu profitabil pentru ei ar fi imobiliarele. Chiar dacă moemntan este o perioada de criză, cumpărând proprietăți cu banii câștigați, aceștia ar da lovitură. O altă investiție inteligență. Zodia Săgetător ar fi norocoasă și în privința câștigurilor de tip loterie în următoarea perioada. Măcar pentru rotunjirea veniturilor, îndrăznețîi pot încerca să își încerce norocul în domeniu.

Reclamă

Zodia Săgetător a avut și anul trecut un an norocos, cel puțîn conform previziunilor specialistului Mihai Voropchievici.

” Banii vor fi cei mai importanţi anul acesta. Vei câştiga mai mulţi bani, dar şi atitudinea ta va fi mai curajoasă. Vei avea mult noroc. Te descurci bine. Imaginea ta prosperă îi face pe ceilalţi să se apropie de ține.” a declarat numerologul Mihai Voropchievici anul trecut.

Zodia Săgetător este caracteristică în general celor ambițioși în carieră. Astfel că un moment de acest gen le poate schimbă întregul curs al succesului în afaceri. Atât în cazul barbatilro cât și al femeilor deopotrivă, astrele le vor prilejui mediul prielnic pentru a se dezvoltă. O altă zodie norocasa în următoarele zile este Berbecul. Ambiția lor iesita din comun îi poate aduce pe culmile apogeului financiar. Că și în cazul Săgetătorilor, astrologii sunt de părere că aceștia trebuie să fie ponderați în a lua decizii.

Zodia Sagetator va avea spor la bani