A venit momentul să realizăm că timpul chiar trece fără știre. Pentru cei care au crescut urmărind-o pe Ashley Tisdale în diferite producții cinematografice, acest anunț ar putea să vină ca un șoc. Actrița a anunțat recent că urmează să devină mămică pentru prima dată.

Ashley Tisdale este căsătorită de mai bine de 6 ani cu Christopher French. Cei doi au o relație minunată, iar acum vor deveni părinți!

Vedeta a făcut anunțul prin intermediul contului său personal de Instagram. A postat o fotografie cu ea și cu Christopher, burtica de graviduță fiind foarte vizibilă între ei doi. Cum imaginile au spus totul, nu a mai fost nevoie de nici o explicație sau descrierile. Fanii și-au dorit imediat să îi felicite, transmițându-le toate gândurile lor bune.

 Ashley Tisdale este însărcinată! Vedeta așteaptă primul său copil

Printre celebritățile care s-au grăbit să îi felicite a fost și fosta colega de filmări a lui Ashley, Vanessa Hudgens.

Vestea că Ashley așteaptă un copil a venit ca un șoc pentru fanii săi. Totul se datorează unot declarații pe care vedeta le-a făcut în urmă cu un an.

În luna iulie a anului trecut, Ashley Tisdale declara că nu se simte pregătită încă să-și întemeieze o familie.

„Pentru mine, e ca și cum, este în regulă să nu vrei să îți întemeiezi o familie imediat. Oamenii mă întreabă mereu despre acest subiect, însă nu este timpul potrivit pentru așa ceva. Iar eu am alte opțiuni acum.”, declara vedeta în acel moment.

Din câte se pare, lucrurile s-au schimbat foarte mult din acel moment. În imaginile postate, atât Ashley cât și Christopher par foarte fericiți. Având în vedere că au decis să împărtășească acest aspect din viața lor cu urmăritorii lor, este clar că cei doi soți abia așteaptă să devină părinți.